appelcake smulweb | chinese tomatensoep smulweb | pompoensoep met gehakt | Bamisoep met vis | smulweb pompoentaart | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | appelflappen recept ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder oester ossenhaas

Gevonden 55 recepten

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Thaise groene rijst

voor 4 personen 340 ml Basmati rijst 50 gr santen 4 teentjes knoflook 2 grote of 3 middengrote groene pepers 4 cm gemberwortel 20 gr koriander 1,5 eetlepels[...]

Bron: smulweb.nl
Biryani met kip

Ingrediënten Porties : 6 4 el olijfolie of ghee (Indiase vorm van geklaarde boter) 4 kleine aardappels, geschild en doormidden gesneden 2 grote uien, in[...]

Bron: allrecipes.nl

Pilaorijst

Ingrediënten Porties : 16 1/4 theelepel saffraandraadjes of gemalen kurkuma 1,4 liter kokend water 100 gr boter 2 middelgrote uien, fijngesneden 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Kalkoenbiryani met raita

Ingrediënten Porties : 4 1 el zonnebloemolie 1 grote ui, fijngesneden 450 g kalkoenvlees zonder botten 15 g verse gember, fijngesneden 1 kleine verse[...]

Bron: allrecipes.nl
Varkensfilets met Nashiperen

Ingrediënten Porties : 4 4 varkensfilets van elk circa 150 g 1 Nashipeer, geschild, van klokhuis ontdaan en in schijven gesneden takjes verse koriander,[...]

Bron: allrecipes.nl
Al Kabsa - traditionele Saoedische rijst en kip

Ingrediënten Porties : 8 Kabsa kruidenmix 1/2 theelepel saffraan 1/4 theelepel kardemonpoeder 1/2 theelepel kaneelpoeder 1/2 theelepel pimentpoeder[...]

Bron: allrecipes.nl
Indiase Boterkip Curry met gekruide basmatirijst

voor 4 personen 1 TL Zeezout 1 TL Limoensap 1 TL Kurkumapoeder 500 g Kipfilet 2 EL Boter 30 g Ui 1 EL Knoflook 1 EL Gember 50 g Yoghurt of crème[...]

Bron: smulweb.nl
Stifado (naar mijn eigen smaak; hou nu eenmaal[...]

voor 4 personen 6 ons runderpoulet (soep- of hacheevlees, als het maar niet te mager is) 4 sjalotjes (gesnipperd) Halve bol knoflook, teentjes halveren 2 el[...]

Bron: smulweb.nl
Chiles Rellenos taco style ( gevulde Mexicaanse[...]

voor 8 personen - 8 paprika`s - 400gram rundergehakt - 125 gram basmatirijst - 1 kaneelstokje - 2 kruidnagels - 1 1/2 tl kardemom - 1 tl kurkuma - 1 ui - 2[...]

Bron: smulweb.nl
Indiase Boterkip Curry met gekruide basmatirijst

voor 4 personen Voor de marinade: 1 tl zeezout 1 tl limoensap 1/4 tl kurkumapoeder voor de saus: 500 g kippendijen zonder bot of kipfilet 2 el boter 50 g[...]

Bron: smulweb.nl
Khoresht Fesenjan (Perzische kipstoofschotel)

Ingrediënten: - 2 uien, gesnipperd - 2 el boter - 2 el olie - 5 el granaatappel melasse (Turkse winkel) - 250 g walnoten - 750 g kippendijen (zonder vel en[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Indiase linzenschotel met rijst

Een tijdje geleden heb ik in een uitgebreide blog het maken van een moederdeeg en het bakken van een desembrood beschreven. Daarbij heb ik veel houvast en[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Pumpkin and courgette tagine - pompoen en[...]

This very easy and tasty meal is cooked in a traditional earthenware tagine. The name tagine or tajine refers to the pot as well as to the dish. Mine comes[...]

Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.com
Vegetarische curry met rijst

Soms probeer je iets uit – gewoon, met wat je in de koelkast hebt liggen – en pakt dat meteen heel goed uit. Ik had kort tevoren in Trouw twee[...]

Bron: japieskookboek.blogspot.nl
Jamie's 15 Minute Meal in Slow Motion

Dit recept kun je volgens Jamie Oliver in 15 minuten bereiden. Maar schijn bedriegt, want inclusief de voorbereiding ben je rustig drie kwartier zoet . Het[...]

Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nl
Biryani

Dikke kans dat je nog nooit van Biryani gehoord hebt. Maar in huize Sigi prijkt de Biryani fier op de lijst met toppers die op de koelkast hangt; een lijstje[...]

Bron: dikkesigi.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy