Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 grote peren, geschild en in bolletjes (met een parisienne- of meloenlepel) 4 dl port 2 dl rode wijn 1 stokje kaneel 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 stoofperen kaneelstokjes steranijs suiker/stevia slagroom fijne witte suiker boter speculaas ricotta vanille yoghurt rode wijn[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 duivenfilets 50 gram pistachenoten ongepeld 1 grote kweepeer 1 steranijs 1 blaadje laurier 3 peperkorrels 10 g donkere bruine suiker 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlDit is een heerlijk nagerecht dat je zo in elkaar draait! Het doet me echt aan herfst denken! De warme peertjes met zoete portsaus zijn werkelijk zijn to die[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHet thema van het foodblogevent van december 2012 is 'alles is cranberry'. Deze maand georganiseerd door zoet & roze . Dit is onze inzending: 'kruidige[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDe laatste stoofpeertjes gingen op met de kwartels van gisteren en in de pot bleef er nog een heerlijke sap over van witte port, kaneel, vanille en steranijs.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlRode Kool met Appel, Ui en Cranberries Dit is weer een typisch recept wat in de familie word door gegeven. Ik heb het rode kool recept van mijn moeder[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlDe laatste stoofpeertjes gingen op met de kwartels van gisteren en in de pot bleef er nog een heerlijke sap over van witte port, kaneel, vanille en steranijs.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk hou erg van klassiekers, gerechten met een geschiedenis, of recepten die in meerdere landen hetzelfde blijken te zijn, maar die toch afzonderlijk van elkaar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlRode Kool met Appel, Ui en Cranberries Dit is weer een typisch recept wat in de familie word door gegeven. Ik heb het rode kool recept van mijn moeder[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlDit is een heerlijk nagerecht dat je zo in elkaar draait! Het doet me echt aan herfst denken! De warme peertjes met zoete portsaus zijn werkelijk zijn to die[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlEen recept voor stoofpeertjes in witte port staat op dit blog en vind je hier . Voor de peertjes in rode port gebruikte ik het recept van Rutger , winnaar van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoor de port siroop -1 liter port -1 vanille stokje -1 citroen alleen het sap -steranijs -kanneel(stokje geen poeder) -100 gr suiker Voor de dragon siroop -1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen -1 rode kool.zeer fijn gesneden. -1 ltr. water. -5 eetl.suiker. -4 kruidnagels. -2 kaneelstokjes. -1 laurierblad. -4 gekneusde peperkorrels.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Vijgentaartje: 3 vijgen, fillodeeg, 10 ml Natrena vloeibaar, 120 g fijngesneden amandelen, 120 g zachte boter, 1 ei, 30 g bloem, 2 dl port,[...]
Bron: smulweb.nl