Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 232 recepten
Ingrediënten Porties : 6 2 eetl. olijfolie 3 preien, alleen het witte en lichtgroene gedeelte, kleingesneden en afgespoeld 2 stengels bleekselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 grote eieren 4 el halfvolle melk 1 el peterselie, fijngehakt 1 el vers bieslook, fijngesneden ½ el verse tijm, of een snufje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el zonnebloemolie 8 grote worsten van wild, circa 500 g in totaal 175 g kleine uien, gehalveerd 1 flinke teen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 5 vellen verse lasagne, circa 100 g in totaal (zie deze website voor zelfgemaakte pasta) 250 g wilde spinazie, schoongemaakt 125[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 portie kruimeldeeg met olijfolie Voor de vulling 1 rode paprika, zaad verwijderd en in stukjes 1 gele paprika, zaad verwijderd[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 225 g bloem 1 el bakpoeder ¼ tl zout 1 el fijngehakte verse tijm klein handvol verse blaadjes basilicum, in kleine stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 350 g mager lamsvlees zonder botten, in blokjes van 2 cm gesneden 1 ui, fijngesneden 2 worteltjes,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 el olijfolie, extra vergine 2 grote uien, fijngesneden 6 teentjes knoflook, geperst, of naar wens 1 blik tomaten, circa 400 g,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 stengel selderie, fijngesneden 3 wortels, geschild en fijngesneden 1 pastinaak, geschild en in blokjes 1 kleine knolraap,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 resterend kalkoenkarkas 2,8 liter water 175 gr selderie, fijngesneden en apart te verwerken 5 wortels, apart te verwerken 1[...]
Bron: allrecipes.nlAls ik kippensoep maak, maak ik eerst echte kippenbouillon als basis. Smaakvol, geurig en het bevat veel voedingstoffen. Een goede bouillon is dik geworden[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels boter 1 eetlepel olijfolie 175g gehakte ui 2 teentjes knoflook, fijngesneden 60 gr bleekselderij, fijngesneden 60g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de garnalenmelk: 1,2 kg ongepelde garnalen 5 dl volle melk 4 selderblaadjes 10 peperbolletjes 2 blaadjes laurier 2 takjes tijm Voor de[...]
Bron: smulweb.nlEen recept van de site 24Kitchen … ik zag in de Natuurwinkel pastinaak liggen en heb daar nog nooit mee gekookt, dus zocht ik naar een passend recept.[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 900 g kruimige aardappelen, schoongeboend 1 grote prei, circa 225 g, in ringen gesneden 2 el halfvolle melk 2 tl grove mosterd[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1.2 kg kruimige aardappelen 1 krop andijvie 200 g brie 65 g walnoten 200 ml halfvolle melk 2 tl gedroogde tijm zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappelen 50 g ontbijtspek 1 el olijfolie 3 takjes tijm 1 tl komijnzaad 250 g zuurkool 200 ml halfvolle melk 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1.5 kilo aardappels 1.5 deciliter warme melk 150 gram spekblokjes 8 eetlepels vloeibare boter 600 gram gesneden andijvie (of[...]
Bron: allrecipes.nlAardappelen Dauphinoise Dit gerechtje is ook leuk om in de kleine pannetjes of 1 persoons schaaltjes maken. Het staat leuk als je de aardappel Dauphinoise zo[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten 700 g krieltjes (duopak) 200 ml melk 2 groene paprika's 2 tenen knoflook 400 g champignon roerbakmix (zak) 1 tl gedroogde tijm 150 g[...]
Bron: ah.nlChoucroute Garni. Ik had het zo graag willen maken gisterenavond, maar dat zou uren in beslag hebben genomen. In plaats daarvan heb ik met de zuurkool een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet recept voor kaaskoekjes blijkt elke keer toch voor verbetering vatbaar, dus ik plaats weer een nieuw recept. De gelegenheid is dit keer dat de tweeling op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 450 g magere lamsboutschijven, bot en vet verwijderd, in blokjes van 2½ cm 450 g wortelen, in dikke schijfjes 4 grote stengels[...]
Bron: allrecipes.nl