Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 2 prei, alleen het wit, in schijven gesneden 12 ingemaakte uien 2 laurierblaadjes 2 el bloem 450[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 sukadelapjes van circa 200 g per stuk 4 peperkorrels 2 jeneverbessen 2 kruidnagels 1 stukje foelie 2 blaadjes laurier 1 grote ui, gesnipperd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 sukadelapjes van circa 200 g per stuk 4 peperkorrels 2 jeneverbessen 2 kruidnagels 1 stukje foelie 2 blaadjes laurier 1 grote ui, gesnipperd[...]
Bron: smulweb.nlIn heel veel gerechten word bouillon gebruikt. Gelukkig zijn er diverse natriumarme bouillonpoeders en -blokjes te koop. Maar ja, er gaat niets boven vers[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlPortugese garnalen De gekruide en pittige garnalen van vandaag kreeg ik eens in een Portugees restaurant voorgeschoteld. Ze zijn lekker om te bakken in een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLaatst was ik op een verjaarspartijtje op een woonark. Heerlijk in het voorjaarszonnetje, op het dek van de ark, uitkijkend over rivier en weilanden. Het[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlDruk, druk, druk gehad de afgelopen weken ; helpen bij werkstukken, presentaties en spreekbeurten van de kids. De meeste kinderen vinden zichzelf gelukkig zo[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlMet behulp van Chili ben ik een groot deel van mijn tweede jaar in Amsterdam doorgekomen. Het is voor mij een zomers-winter gerecht. Ik woonde toen in een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 300 ml volle melk (Biologisch) 1 laurierblad 1 takje tijm 1 kruidnagel nootmuskaat 65 g boter (Biologisch) 50 g bloem (Biologisch) 100 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten: - 4 grote uien, gesnipperd - olijfolie - stukje verse gember van 5 cm, geschild en fijngeraspt - 1 tl kaneel + extra voor de garnering - ½[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVitello Tonnato komt oorspronkelijk uit de Noors-Italiaanse regio Piemonte, en daar eten vrijwel alle families het op ferragosto - Maria-Hemelvaart - op 15[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNa een eerste turbulent jaar in Amsterdam te hebben overleefd moest ik om diverse redenen verhuizen. Op wonderbaarlijke wijze werd mijn nieuwe huis de kelder[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIn heel veel gerechten word bouillon gebruikt. Veel kant-en-klaar bouillonpasta's en -blokjes bevatten echter naast heel veel zout ook nog eens E621 en andere[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl