Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties : 4 300 g aardappelen, geschild 500 g zoete aardappelen met oranje vruchtvlees, geschild 225 g prei, in ringen gesneden 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlJe ziet het goed. Deze aardappel is paars. Of iets wat voor blauw moet doorgaan, want hij draagt de naam 'Bleue d'artois.' Een beetje noot-achtiger dan de[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlVorige week volgde ik 10 weken paleo en 10 kilo afgevallen! Op Instagram en Facebook deelde ik dit al en kreeg er leuke reactie's op. Dank jullie wel! Sinds we[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIedereen heeft wel eens gehoord van een burrito, of toch niet? Burrito's vinden hun oorsprong in het Noorden van Mexico, ze bestaan uit een bloemtortilla,[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDe laatste tijd maak ik heel vaak zelf mijn patatjes uit de oven. Het is super makkelijk en je kunt verschillende soorten aardappels, maar ook zoete aardappels[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlPolenta, de naam verwijst direct naar de herkomst, de Po-vlakte, eigenlijk een vrij saai en uitgestrekt gebied. De Po heeft de bergen verlaten en vloeit over[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlAfgelopen weekend heb ik maïskoekjes gebakken, we gingen patat eten maar we hadden er niks bij. De patat maakt Evert altijd, het liefst van eigen aardappelen,[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlPolenta, ik weet nog steeds niet precies wat ik er van vind. Ik vind het niet vies, maar ik ben er ook nog niet uit of ik het echt lekker vind. Misschien sta[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comNaturel mosselen zijn lekker…. Mosselen gekookt met wat prei, wortel en bleekselderij in bier of wijn. Niks mis mee en lekker makkelijk. Maar wil je eens[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comEen paar maanden geleden, ergens in maart, heb ik meegedaan aan een Libris-prijsvraag waarmee je het kookboek Plenty van Yotam Ottolenghi kon winnen. Het is[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIn Seasons Magazine van oktober 2012, in de bijlage Koken&Eten, stonden een aantal recepten van pompoen en zoete aardappel uit Noord-Amerika. Daar zijn ze[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlVandaag vond ik het weer eens tijd worden om een heuse food diary in elkaar te knutselen. Niet omdat wij nu per definitie zo spannend eten maar omdat ik dit[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comvoor 4 personen 1. 3x winterwortel grof geraspt, blikje uitgelekte mais, bakje fijngeknipte bieslook, handje grof gehakte pinda`s, sap van halve citroen,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg varkenshaas, in blokjes van ong. 2 cm gesneden 1 blik (van ong. 400 gr) tomatenblokjes, uitgelekt 2 blikjes (totaal 400 gr)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 2 zoete aardappelen, geschild en in blokjes 1 eetlepel olijfolie zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 350g diepvries[...]
Bron: allrecipes.nlJa, hoe noem je zoiets in het Nederlands? Een borrelschaal dan maar? Hoewel ik dit voor het avondeten op tafel zet. Ik had een tijdje geleden al eens zoiets[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl