Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 39 recepten
Ingrediënten Porties : 6 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels verse peterselie, fijngesneden 2 eetlepels verse oregano, fijngesneden 2 eetlepels verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. + 1 theel. extra vergine olijfolie 1 grote rode paprika, zonder de zaadjes, in brede reepjes 1 courgette (170 g), in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 1 eetl. balsamicoazijn ¼ theel. zout ⅛ theel. zwarte peper 4 grote portobellopaddestoelen, zonder de steeltjes[...]
Bron: allrecipes.nlUmami is, jawel, de vijfde smaak naast bitter, zuur, zout en zoet. De smaak is niet eenvoudig uit te leggen, het is de smaak van eiwitten. Maar waar smaken[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comGoedenavond! Op twitter zag ik gisteren deze foto van ELLE eten langskomen en oh, oh oh, wat ziet dat er lekker uit. Een perfect makkelijk en[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlMijn kookexperimenten slagen lang niet altijd. Pas maakte ik een spinazietaart à la de Griekse spanakopita . Het resultaat was om te huilen: een grote natte[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlHerfst één van de mooiste culinaire jaargetijden. Herfst is voor mij naast pompoen ook meteen paddestoelentijd! Wat maak je als ideaal herfst aperitiefhapje?[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beAfgelopen zondagmiddag had ik een gezellig aantal deelnemers bij elkaar voor de workshop 'Zoet Portugal' waar versterkte wijnen uit Portugal centraal stonden.[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlDe wijnen van Mario Lucchetti stonden centraal tijdens onze wijnkring van 14 januari jl., samen met Abbadia Ardenga. De Verdicchio van Lucchetti staat al een[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlMidden in de Witte Aspergetijd een recept met het Groene broertje. Niet het zusje; een Asperge is namelijk mannelijk, gezien de vorm niet onterecht. Nog een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 400 g paddestoelenmelange 1 el witte balsamicoazijn 5 el olijfolie extra vierge 1 el rozemarijn (fijngehakt) 2 sjalotten (in dunne ringen) 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el olijfolie 1 kg rib-runderlappen 1 ui 2 stengels bleekselderij 1 el balsamicoazijn 500 ml bruin bier 750 ml groentebouillon 30 g boter[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zak krieltjes 4 biefstukken 4 eetlepels olie 4 rode uien (in grove stukken) 1 bakje paddestoelenmelange (200 g) 200 g peultjes 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 kleine venkelknol (in dunne repen) 200 g paddestoelenmelange (in grove stukken) 250[...]
Bron: ah.nlAfgelopen zondagmiddag had ik een gezellig aantal deelnemers bij elkaar voor de workshop 'Zoet Portugal' waar versterkte wijnen uit Portugal centraal stonden.[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nl