Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen Een pak eiermie 250 gr 1 a 2 rode chilipepers 1 pot hoisinsaus 2 eendenborsten five spice powder 1 bosje bosui 2 a 3 tenen knof 1 duimgrootte[...]
Bron: smulweb.nl500 g speklappen (of jij kan een stuk ontbeend varkens buikspek met zwoerd kopen en er lange stoken van snijden van zo 5-6 cm breed en 1+1/2 cm dik) VOOR[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 680 gr speklappen met zwoerd 120 ml sojasaus 110 gr bruine basterdsuiker 120 ml water 120 ml mirin (Japanse zoete rijstwijn) 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 g varkensbuik in 8-10 cm stukken gesneden, anders gewone speklapjes 1 e olie 3 lente-uitjes 3 cm verse gember , in plakjes 2 e lichte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 4 speklappen (zonder zwoerd) 1 el lichte Chinese sojasaus 1 el hoisinsais 1 el shaoxing rijstwijn (of droge sherry) 2 teentjes knoflook (fijn)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 4 speklappen (zonder zwoerd) 1 el lichte Chinese sojasaus 1 el hoisinsais 1 el shaoxing rijstwijn (of droge sherry) 2 teentjes knoflook (fijn)[...]
Bron: smulweb.nl500 g speklappen (of jij kan een stuk ontbeend varkens buikspek met zwoerd kopen en er lange stoken van snijden van zo 5-6 cm breed en 1+1/2 cm dik) VOOR[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo buikspek met zwoerd Zeezout 5 el sojasaus 2 el five spices poeder (toko) Arachide olie (pinda olie) Heet water voor de zoetzure saus[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 speklappen, elk in 4 verdeeld 2 schouderkarbonaden, elk in 2 verdeeld bakolie 4 teentjes knoflook, fijn 2 uien, fijn 1 rode peper, fijn 6 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 speklappen, elk in 4 verdeeld 2 schouderkarbonaden, elk in 2 verdeeld bakolie 4 teentjes knoflook, fijn 2 uien, fijn 1 rode peper, fijn 6 e[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 speklapjes 3 eetlepels sojasaus 2 eetlepels citroensap 2 tenen knoflook (geperst) ½ theelepel Chinese (vijfkruidenpoeder) 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlSpruitjes zijn echt lekker Het is echt pas sinds eind vorige winter dat ik spruitjes leerde eten. Ik zeg bewust leerde eten. Want je moet het een kans geven.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet is oktober, maar het lijkt wel zomer. Prima weer dus om nog een keer de barbecue aan te steken! Ik reken altijd 3 stuks vlees en 1 maiskolf per persoon en[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlVaak moet je bij Chinese recepten veel voorwerk doen zoals groenten en specerijen kleinsnijden en kruiden klaarzetten. Vervolgens is het wokken zo klaar. In[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWeten jullie wat 'knabbelspek' is? Het is snack van enorm krokant gebakken spek met zwoerd. Er wordt zout aan toegevoegd, maar vaak ook nog allerlei andere[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl