Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten: 400 gr groene asperges 125 gr peultjes 100 gr doperwten 70 ml slagroom 6 eieren knoflook bieslook extravergine olijfolie zout en peper Bereiding:[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoor 4 personen 24 middelgrote asperges 4 takjes verse rozemarijn 4 ansjovisfilets 4 mooie plakken pancetta of bacon ½ citroen olijfolie 1 klont boter[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit is een recept van Super de Boer dat een klassieker is geworden bij mijn Paasbrunch. Ingrediënten: 4 eieren 2 tomaten 100 gram Romeinse- of sla naar keuze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlArtisjokken in tempurabeslag met bruisend water Artisjokken en lente-uitjes in tempurabeslag met water Andere groenten geschikt voor tempura zijn ringen ui,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen heel lekker recept van Anna uit Spaans Catalonië, van het blog Buenas Migas. Zij heeft het weer van haar Andalusische oma, die het maakte met wilde[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNu we net gewend zijn aan vergeten groenten, hoor ik steeds vaker over vergeten vlees. Het is de trend om het dier van kop tot staart te benutten Ik maakte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZalm : 4 plakken zalmfilet met huid van 120 gr peper en zout 2 theezakjes groene thee olijfolie Rijst: Jasmijnrijst (parboiled) blikje light kokosmelk van 400[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKalfsschenkel uit de oven Ingrediënten: 1 kalfsschenkel (1,8 kg) 600 gr groene asperges 100 ml slagroom groentebundel (1 wortel, 1/2 ui, 1 stengel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLekker eten zonder dik te worden, ze zeggen dat het kan. Maar bij mij moet er toch elk jaar weer wat vanaf. Dit jaar valt mijn vetopruiming laat. Meestal[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGarmugia, traditioneel gerecht uit Lucca Ingrediënten: 100 gr lardo guanciale of varkensworst zonder vel 100 gr rundergehakt 3 uien, in dunne ringen 100 gr[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit heb ik gemaakt voor de kerst en is een echt lekkere combinatie van groenten. Het recept is van Rudolph van Veen, uit de kerstrecepten van 24Kitchen.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 1 persoon: 1 bos groene asperges extra vergine olijfolie 2 eieren een stukje Parmezaanse kaas Bereiding: Verwarm de oven voor op 200 graden.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 stukje zalm p.p. 2 grote garnalen p.p. (groter dan op de foto) een paar tomaatjes groene asperges citroen pancetta of bacon basilicum verse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : 1 à 2 zeebaarsfilets p.p. Tomatengarnituur: ontvelde, schoongemaakte en fijngehakte tomaten olijfolie fijngehakte tenen knoflook peper en zout[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVandaag was het markt, dus vanavond een gebakken visje met sla gegeten. Goed moment om het over kookboeken te hebben. Als ik nog geen kookboeken zou hebben,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl