Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 49 recepten
voor 4 personen Voor de marinade: -0,5 dl balsamicoazijn -0,5 dl sinaasappelsap -1 dl olijfolie -1 el mosterd -7 takjes verse tijm -1 tl kaneel -2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo riblap, in stukken van ca. 6 cm lengte 10 ansjovisfilets 1 gedroogd pepertje 2 afgestreken eetlepels bloem 2,5 dl rode wijn 0,5 dl[...]
Bron: smulweb.nl800 gram rundvlees bv riblappen in stukken peper, zout, laurierblad 1 teen knoflook 100 gram boter 2 kruidnagelen 1 kg uien wit en rood, gepeld en grof[...]
Bron: smulweb.nlAmarettoparfait met kaneelsiroop Borrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHet voorbereidende werk voor deze taartjes kan ruim van tevoren worden gedaan. De geroosterde tomaatjes en de gecarameliseerde ui kunnen zelfs een dag van[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comAldo van Dining & Wining heeft een leuk idee: de Foodblog receptenwedstrijd met elke maand een nieuw thema en dus ook met iedere maand een winnaar! Het thema[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comGegeten op 2e kerstdag per persoon 1 eendenborst; verder: 2 laurierblaadjes, 10 jeneverbessen, 2 perssinaasappels (schoongeboend), 200 ml rode wijn (bijv.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen 1 inktvis ca 1 1/2 kg. vers of diepvries ( ik prefereer diepvries dan is het vlees malser). 1 1/2 kg kleine stifado uitjes. 2/3 k olijfolie.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo doorregen runderlappen 125 gr magere gerookte spekblokjes 1 gele paprika 1 rode paprika 3 uien 4 teentjes knoflook 1 klein Spaans[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de marinade: -0,5 dl balsamicoazijn -0,5 dl sinaasappelsap -1 dl olijfolie -1 el mosterd -7 takjes verse tijm -1 tl kaneel -2 el[...]
Bron: smulweb.nlZo af en toe trakteren wij onszelf of anderen op een marktmenu. De truc van het marktmenu is vooral: goede verse ingrediënten kopen. De bereiding is[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 1 Herten Franched Rack van circa. 1,5 kg (10 beentjes) 1 kg gepelde sjalotten 2 eetlepels olijfolie 120 ml runderbouillon 120 ml rode wijn 120[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode spitskool of rodekool 100 gram mager rookspek in reepjes 2 eetlepels olie 1 kleine ui 1 teentje knoflook 1 flink glas rode port of rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de marinade: 1 ui, gesnipperd 1 prei, in ringen 1 winterwortel, in blokjes 2 laurierblaadjes 4 kruidnagels 1 theelepel gedroogde tijm 3[...]
Bron: smulweb.nlLam uit de oven met gegrilde groenten Ingrediënten voor 3-4 personen: 1 lamsrack, 3 aardappels (met schil), 2 winterwortels, 2 pastinaken, 2 rode uien, 1[...]
Bron: smakelijck.blogspot.com