Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten Porties : 4 450 g mager lamsvlees, zonder botten, in dobbelsteentjes gesneden 350 g champignons, in schijfjes gesneden 1 ui, in dunne[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 eetlepels olie 1 kg lam (schouder), in grote stukken gesneden 3 uien, gehakt 25 gr verse koriander, fijngehakt 6 tomaten,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels olijfolie 900 gr lamsvlees, in grote stukken gesneden 900 gr kipfilet, in grote stukken gesneden 3 uien, gehakt 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 kg courgettes, gewassen en gesneden in 2-3 cm stukken 1 koolraap, geschild en in blokjes gesneden 1 stengel bleekselderij, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kippenpoten, in twee stukken gesneden 4 schijven lamshals of lamsschouder 8 merguez-worstjes 3 uien 3 tenen knoflook 2 grote[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 3 personen Lamskarbonade of lamsrack (gemarineerd) 250g couscous rode paprika flinke ui 2 knoflooktenen dadels platte peterselie koriander[...]
Bron: smulweb.nlRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 3 personen Lamskarbonade of lamsrack (gemarineerd) 250g couscous rode paprika flinke ui 2 knoflooktenen dadels platte peterselie koriander[...]
Bron: smulweb.nlOmdat ik laatst een hele dag bij Jonnie Boer op bezoek was, vond ik het wel zo aardig om hem ook eens bij mij thuis uit te nodigen. Tot mijn grote verbazing[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comOmdat ik laatst een hele dag bij Jonnie Boer op bezoek was, vond ik het wel zo aardig om hem ook eens bij mij thuis uit te nodigen. Tot mijn grote verbazing[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.com'Buiten waait de wind om het huis' klinkt het op radio 19. Binnen maakt de AGA het lekker cosy. De echtgenoot is foto's tot kunst aan het bewerken. Ik buig me[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beTijdens onze ' 15 days in the Provence ', hebben wij héérlijk geurende kruiden gekocht op de vele lokale marktjes. Eén van mijn favorietjes is 'ras-el-hanout'.[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beCouscous is supersimpel; Couscous maak je met Couscous, 1 handje / 50 gram per persoon onderzetten met hete bouillon, afdekken, 5 minuutjes wachten en klaar.[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDit recept hebben we vandaag gegeten. Ik heb ze niet zelf gemaakt, maar werd gemaakt voor ons, door de schoonmama... Je moet er wel voor zijn, omdat het toch[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.be