vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder drumstick tonijn

Gevonden 156 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Aardbeiengazpacho met bevroren yoghurt

Bevroren yoghurt: 375 g dikke schapenyoghurt 2 eetlepels melk 40 g poedersuiker 2 theelepels natuurlijk vanille extract Aardbeienpuree 750 g zeer rijpe, zoete[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl

Homemade smeerkaas

Chef Mama vs The Real Thing Deel 16 – de rest is terug te vinden in de receptenindex Is smeerkaas saai? Ja, in Nederland! Dat wij als Nederlanders niet[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Moussaka

Moussaka (voor 4-6 personen) 2 aubergines in stukjes 500 gram rundergehakt 6 tomaten, in kleine stukjes 2 uien gesnipperd 1 ons geraspte oude kaas of Griekse[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Kwark-sinaasappelpannekoekjes

Als ik niks in huis heb bak ik vaak pannekoeken in een of andere vorm. Vandaag had ik geen melk maar wel kwark. Dat leek me ook wel wat en na even googlen[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Spaanse Casserole

Voor 4 personen Nodig: * Doperwtjes, klein blikje of diepvries * 1 ons mager rookspek in blokjes * 3 ons kipfilet, in stukjes * 4 sausijsjes * 1 grote ui, in[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Yannah's overheerlijke pasta

Nodig (voor 2 personen): * Courgette, een kleine * Knoflook, 2 tenen * Tomatenpuree, een klein blikje * Gerookte zalm of surimi, 1 ons * Garnalen, 1 ons *[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Asperges met gerookte zalm en dillesaus

Voor 4 personen: 1 bussel (500 gr) asperges 8 plakken gerookte zalm takjes dille (geplukt met stengel) 2 eidooiers halve liter room 150 gr boter peper/zout[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Pasta en rucola

Rucola is geweldig. We doen er van alles mee. Simpel als sla met een kerstomaatje en mosterdvinaigrette, zeer geschikt. Vanavond weer es een pastaatje[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Inzending FoodBlogEvent Keet Smakelijk: ZOUTE[...]

Haaien zijn er als de haaien bij. Dolfijnen vinden ze dolfijn. Vissers proberen zeepoffertjes aan de haak te slaan, in de hoop een hamerhaai te vangen. Dat[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Kaaskoekjes voor de juf

Het recept voor kaaskoekjes blijkt elke keer toch voor verbetering vatbaar, dus ik plaats weer een nieuw recept. De gelegenheid is dit keer dat de tweeling op[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Turkse pide uit de Dordogne!

C&A zijn lang op zoek naar- en het experimenteren geweest om een overheerlijk broodje dat ze vaak aten op de Albert Cuypstraat bij een Turkse bakker te kunnen[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Kastanjesoep uit de Dordogne!

500 gram tamme kastanjes inkepen en dan 10 minuten koken. Vervolgens de kastanjes pellen als ze nog warm zijn (gaat makkelijker dan koud). Gepelde kastanjes[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Gehaktrolletjes in calvadossaus

Een van mijn favoriete kookboeken is The Dutchman's Kitchen van foodwriter Dirk-Jan Zonneveld. Het idee voor dit boek ontstond toen hij 7 jaar in New York[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Citroencake

Het beste recept voor een gewone cake blijft de ‘ quatre-quarts ’ – oftewel gelijke gewichten voor eieren, suiker, bloem en boter – en[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Aardappelpannenkoekjes met schorseneren in[...]

Ik zal het maar eerlijk zeggen. Ik wil met dit recept vooral even de schorseneren in de spotlights zetten. Want zeg nou zelf; hoe vaak heb je die in het[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Garnalenkroketten

Nodig: 30 gram boter 30 gram bloem 2 dl melk ½ dl room 2 eieren 150 gram gepelde garnalen peper scheutje olie paneermeel frituurvet peterselie Bereiding:[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Kaasfondue in het kookmuseum

Welkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Minnespel in de keuken - deel 2

Na deel 1 – de oorsprong van de frikadel - houden we het niveau op Eerst Koken bewust nog even laag met een recept voor hoerendrekjes en nonnenscheetjes.[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy