Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 156 recepten
Bevroren yoghurt: 375 g dikke schapenyoghurt 2 eetlepels melk 40 g poedersuiker 2 theelepels natuurlijk vanille extract Aardbeienpuree 750 g zeer rijpe, zoete[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlChef Mama vs The Real Thing Deel 16 – de rest is terug te vinden in de receptenindex Is smeerkaas saai? Ja, in Nederland! Dat wij als Nederlanders niet[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMoussaka (voor 4-6 personen) 2 aubergines in stukjes 500 gram rundergehakt 6 tomaten, in kleine stukjes 2 uien gesnipperd 1 ons geraspte oude kaas of Griekse[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAls ik niks in huis heb bak ik vaak pannekoeken in een of andere vorm. Vandaag had ik geen melk maar wel kwark. Dat leek me ook wel wat en na even googlen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor 4 personen Nodig: * Doperwtjes, klein blikje of diepvries * 1 ons mager rookspek in blokjes * 3 ons kipfilet, in stukjes * 4 sausijsjes * 1 grote ui, in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig (voor 2 personen): * Courgette, een kleine * Knoflook, 2 tenen * Tomatenpuree, een klein blikje * Gerookte zalm of surimi, 1 ons * Garnalen, 1 ons *[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor 4 personen: 1 bussel (500 gr) asperges 8 plakken gerookte zalm takjes dille (geplukt met stengel) 2 eidooiers halve liter room 150 gr boter peper/zout[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlRucola is geweldig. We doen er van alles mee. Simpel als sla met een kerstomaatje en mosterdvinaigrette, zeer geschikt. Vanavond weer es een pastaatje[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHaaien zijn er als de haaien bij. Dolfijnen vinden ze dolfijn. Vissers proberen zeepoffertjes aan de haak te slaan, in de hoop een hamerhaai te vangen. Dat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet recept voor kaaskoekjes blijkt elke keer toch voor verbetering vatbaar, dus ik plaats weer een nieuw recept. De gelegenheid is dit keer dat de tweeling op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlC&A zijn lang op zoek naar- en het experimenteren geweest om een overheerlijk broodje dat ze vaak aten op de Albert Cuypstraat bij een Turkse bakker te kunnen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl500 gram tamme kastanjes inkepen en dan 10 minuten koken. Vervolgens de kastanjes pellen als ze nog warm zijn (gaat makkelijker dan koud). Gepelde kastanjes[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen van mijn favoriete kookboeken is The Dutchman's Kitchen van foodwriter Dirk-Jan Zonneveld. Het idee voor dit boek ontstond toen hij 7 jaar in New York[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet beste recept voor een gewone cake blijft de ‘ quatre-quarts ’ – oftewel gelijke gewichten voor eieren, suiker, bloem en boter – en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk zal het maar eerlijk zeggen. Ik wil met dit recept vooral even de schorseneren in de spotlights zetten. Want zeg nou zelf; hoe vaak heb je die in het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig: 30 gram boter 30 gram bloem 2 dl melk ½ dl room 2 eieren 150 gram gepelde garnalen peper scheutje olie paneermeel frituurvet peterselie Bereiding:[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWelkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNa deel 1 – de oorsprong van de frikadel - houden we het niveau op Eerst Koken bewust nog even laag met een recept voor hoerendrekjes en nonnenscheetjes.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl