Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 108 recepten
Ingrediënten 400 g extra belegen kaas 2 sjalotten (gesnipperd) 125 g kastanjechampignons (in plakjes) 2 el olijfolie 1 el maizena 300 ml droge witte wijn[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 200 gram beenham of andere ham, in plakjes 150 gram kastanjechampignons 1 kleine stengel bleekselderij 2 kleine sjalotjes 2 eetlepels olijf-[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 g bloem (zelfrijzend) 40 g boter (roomboter) 1 ei 0.1 dl melk (vol) 400 g grietfilet 1 stengel bleekselderij 1 sjalot 200 g rabarber 120 g[...]
Bron: smulweb.nlEen leuk bijgerechtje. Dit recept komt uit de Vegeterranean. Ik heb het wat versimpeld ivm tijdgebrek. Er kan ook nog 1/2 stengel bleekselderij, 1/2 courgette[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen van mijn favoriete kookboeken is The Dutchman's Kitchen van foodwriter Dirk-Jan Zonneveld. Het idee voor dit boek ontstond toen hij 7 jaar in New York[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet had een heel normale dag moeten worden. Een drukke middag voor De Man en ik zou een oer-Hollandsche maaltijd maken. Slowgecookte sukadelapjes met[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comClafoutis is een luchtig Frans gebak uit de regio Limousin. Van oorsprong is het een zoet nagerecht met kersen, maar ook in Frankrijk kennen ze volop hartige[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comGarnalentoast met tomatencrème Ingrediënten: - 1 avocado - 2 el citroensap - 150 g Hollandse garnalen - 50 g rucola of veldsla Voor de tomatencrème: - ½[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 300 g lamsvlees (lamsbout -of schouder, zonder bot), in blokjes van ca 2 cm gesneden 2 el olie Indonesiche kruidenpasta[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 Salade 100 g jonge spinazie 1 krop bindsla 1 klein worteltje 1 kleine courgette Vismengsel 600 g mosselen, schoongemaakt en[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 1 personen - 140 g varkenshaasje - 1 wortel - 1 sjalot - 1 stengel bleekselder - 200 ml kalfsfond - 60 ml witte wijn - 30 ml room, 8% v.g. - 1 KL mosterd[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 675 g magere runderstooflappen, zonder vet 3 takjes verse tijm 3 takjes peterselie 1 groot laurierblad 2 flinke tenen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 500 g magere lamsfilets van de nek, zonder vet en in plakjes gesneden 250 g sjalotjes, gehalveerd[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 225 g gedroogde witte bonen, ten minste 8 uur geweekt 1 el zonnebloemolie 5 sjalotjes, fijngesneden 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 g mager ontbeend lamsvlees (bijv. lamsbout), vetrandjes verwijderd en in blokjes van 2 cm 2½ eetl. bloem 2½ eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 grote kipkarbonades, zonder vel (totaal ca. 700 gr) 8 dunne plakjes pancetta of mager ontbijtspek 2 eetl. olijfolie 3 grote[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 4 personen 4 sneetjes wit- of bruinbrood, 2 eetlepels olijfolie, 1 teentje knoflook, 50 g pijnboompitten, 1 handpeer, 200 g (boeren)kaas, Leidse kaas,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen 1 kilo verse Zeeuwse mosselen (p.p.) Olijfolie 3 lente uitjes (fijn gehakt) 1 sjalot (fijn) 1 stronk bleekselderij (fijn) 2 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nl