Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 76 recepten
Ingrediënten: 600 g witvis of zalm 1 rode peper 1 knoflookteen 2 takjes dille 1 el kappertjes 4 bosuitjes zout, peper sla 8 el mayonaise 1 citroen 1 tl mosterd[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVitello Tonnato komt oorspronkelijk uit de Noors-Italiaanse regio Piemonte, en daar eten vrijwel alle families het op ferragosto - Maria-Hemelvaart - op 15[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 pers. 1 kg witte asperges 50 gr pijnboompitten 1 witte ui 20 cl gevogeltefond 1 el slagroom 8 sneetjes geroosterd stokbrood Tapenade: 100[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLekker eten zonder dik te worden, ze zeggen dat het kan. Maar bij mij moet er toch elk jaar weer wat vanaf. Dit jaar valt mijn vetopruiming laat. Meestal[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKomkommermayonaise voor bij aardappelen, vis of hamburger Ingrediënten: 1 komkommer 6 el mayonaise 2 tl gladde mosterd 2 lente-uitjes 1 el kappertjes uit het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEerst moest ik ervoor naar de groothandel, maar nu hebben ze brood voor tramezzini gelukkig ook bij de gewone supermarkt. Je kunt er reuze leuke sandwiches van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVitello Tonnato komt oorspronkelijk uit de Noord-Italiaanse regio Piemonte, en daar eten vrijwel alle families het op ferragosto - Maria-Hemelvaart - op 15[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAlle ingr edi ënten zijn van Lidl en het recept is van Ramon Beuk. Bresaola ziet er een beetje uit als rookvlees, maar in plaats van gerookt is het gedroogd en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAlle ingr edi ënten zijn van Lidl en het recept is van Ramon Beuk. Bresaola ziet er een beetje uit als rookvlees, maar in plaats van gerookt is het gedroogd en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEerst moest ik ervoor naar de groothandel, maar nu hebben ze brood voor tramezzini gelukkig ook bij de gewone supermarkt. Je kunt er reuze leuke sandwiches van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDiana Henry is een van mijn favoriete koks en kookboekenschrijvers. Niet ingewikkeld, wel creatief. Dit recept komt uit haar boek Simpel. Ingrediënten voor 4[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet gerecht heet peperoni ripieni, gevulde paprika's, maar ze zijn meer gestapeld dan gevuld. Hier heb ik een schaaltje met 2 paprika's gemaakt; hieronder geef[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGegrilde en gemarineerde courgettes Eet als antipasta of als bijgerecht. Recept uit DolceVia. Ingrediënten : 2 courgettes 4 dl olijfolie 2 gehakte tenen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 blikje tonijn of een andere vis zoals makreel of sardines 8 mini paprika's 2 sneden brood, zonder korst 4 ansjovisfilets fijngehakt 2 tenen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 6 personen: 1,5 kg rode paprika's 700 gr witte uien 20 groene olijven kappers (liefst ingelegd in zout) verse oregano olijfolie extravergine[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk ben weer eens vergeten om er een foto van te maken, als idee hier een foto van de zoetzure andijvie die ik eerder maakte en die er ongeveer ook zo uitziet.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 6 personen: 3 courgettes 3 pruimtomaten 1 aubergine geraspte parmezaan zwarte olijven kappertjes munt extravergine olijfolie zout en peper[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlFiletti di maiale con capperi Streekgerecht uit Umbrië Ingrediënten voor 4 personen: 8 varkensfiletlapjes of in plakken gesneden varkenshaasjes (500 gr)[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVan het recept van gisteren had ik nog een gekookte artisjokbodem over. Hiervan een Californisch hapje gemaakt. Ingrediënten : Krab uit blik Mayonaise Geraspte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl