Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 54 recepten
voor 10 personen 1 el olijfolie 2 uien (gehakt) 4 teentjes knoflook (fijngehakt) 500 g bruine rijst 400 g tomaten (uit blik, met sap, gehakt) 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 10 2 plakjes gerookte spek 500 gr kielbasa (worst), in stukjes van 1 cm 500 gr varkensstoofvlees, in blokjes 4 eetlepels bloem 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 175 g groene linzen 500 ml groentebouillon 1 el olijfolie, extra vergine 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, uitgeperst 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600gram wildpoulet van meerdere soorten wild. 500gram bospaddestoelen of champions. 1/4 liter rode wijn bv. een cabernet sauvignon. 1/4 liter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 (biologische) kalkoen (+/- 5 kg), 1 bosje tijm, 1 bosje salie, 2 rode uien in vieren, olijfolie, zout en peper, 6 preien, 2 el gedroogd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 7 personen 600g schoftkarbonade (*) 300g kielbasa of rookworst 250g verse worst 1 kleine wittte kool 500g wijnzuurkool 50g gedroogd eekhoorntjesbrood[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - handjevol eekhoorntjesbrood of wilde paddestoel - 2 el olijfolie - 2 stengels bleekselderij, stukjes - een rode ui - 2 teentjes knoflook -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - handjevol eekhoorntjesbrood of wilde paddestoel - 2 el olijfolie - 2 stengels bleekselderij, stukjes - een rode ui - 2 teentjes knoflook -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 Longhaas van circa 1200 gram, schoon en ontdaan van zenen Olijfolie 350 gram wilde of gemixte paddestoelen Vers zout en peper 4 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 fazantenhaan 1 spitskool 250g speklapjes 100g shi-take 2 plakken zuurdesembrood 3 el. droge witte wijn 3 el. melk 1 ei 1 crépinette[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 1 kg. hazenvlees (voorbouten), 1/2 ltr. (wild)bouillon, 500 gr. gerookte spekblokjes, 1/2 gesn. ui, 100 gr. zilveruitjes, 100 gr.[...]
Bron: smulweb.nlWie feestmenu zegt, denkt heel vaak aan wild, of exquise vis- en zeevruchtensoorten à la kreeft, coquilles en consoorten, allemaal heel lekker, natuurlijk,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beKerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis) kan eten, laat ik zien met de recepten in deze blog! In sommige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet wildseizoen is weer begonnen! Begin dit jaar eindigde voor mij het wildseizoen met dit recept van hertenbiefstukjes met rodeportsaus en paddestoelen . Ik[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl