Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 1558 recepten
voor 4 personen Bouillon (kruiden) 1 dl courgette 2 stuks hazelnoten 50 g knoflook 2 teentje kruiden (provencaalse) 2 tl olijfolie 2 el paprika (rood) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gram kipfilet 50 gram taugé, 5 bosuitjes, handvol Julienne wortel, 1/2 ui zonnebloemolie 1 pak (248 gram) woknoedel 1 pakje mix[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gram kipfilet 1 grote zoete aardappel een halve winterpeen een halve courget zakje couscouskruiden (van AH) twee lenteuitjes half bakje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen GEMARINEERD KIPFILET VOOR DE GODEN Met de voorjaar kriebels in jouw beuk en een gewillige grill, tover jij deze satés tot goddelijke[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 720 gr. Aardappelen, rauw, schoon geboend en gehalveerd 1 hele Rode ui, in 8 partjes gesneden 65 ml Bouillon, kip 2 koffielepels Tijm, vers 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 600 gr. kipfilet, - 400 gr. Thaise aubergines (of gewone) - handvol Thaise basilicum (of gewone) - 2 rode pepers, - 1 blik kokosmelk, - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Risotto (ong. 400 gr.) 2x blikje tomatenblokjes (waarvan je 1,5 gebruikt) Parmezaanse kaas (naar smaak) Boullionblokje (kip of groente) 250[...]
Bron: smulweb.nl1 kg aardappelen zout versgemalen peper 4 eieren 75 gram boter 250 gram champignons 1 ui 1 teentje knoflook 150 gram gesneden ontbijtspek mespunt tijmpoeder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 1,5 pot bruine bonen ( of 1 grote en 1 kleine pot) -500 gram kipfilet, of kippenstukken, of kleine druksticks -125 gr. mager gerookte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - olijfolie - 3 el barbecuesaus - 2 el chilisaus - 200 gram kipfilet in heel kleine stukjes gesneden (evt. in de blender / keukenmachine) - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g kipfilet; 1 liter kippenbouillon (van 1 tablet); 1 pak sperziebonen (450 g, diepvries); 300 g tuinerwten (pak 450 g, diepvries); 100 g[...]
Bron: smulweb.nlDe bedoeling van deze kruidenmixen is, dat ze ruim voor het barbecueen op het vlees worden gewreven. Minstens 24 uur in laten trekken en dan een uur of 4 voor[...]
Bron: smulweb.nl