Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Diana Henry is een van mijn favoriete koks en kookboekenschrijvers. Niet ingewikkeld, wel creatief. Dit recept komt uit haar boek Simpel. Ingrediënten voor 4[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen witte kerst Voor alle mensen die kerstvakantie hebben, is het nu fantastisch! Maar ja.... moet je wel de weg op (of openbaar vervoer), dan is het minder[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlTajine met Kip en Abrikozen en Amandelen Een tajine bestaat uit een grote dikke aardewerken schaal, waaruit de bereide gerechten opgediend kunnen worden, en[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl“Geroosterde groente? Ja lekker, maar daar moet altijd zoveel olie bij…!” hoorde ik laatst iemand zeggen. Maar dat is niet helemaal waar. Ook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comAfgelopen week besteedde ik 60 euro. Dit zijn alle kosten die ik voor eten maak in de ruimste zin, zoals moestuin spullen, keukenapparatuur en ook eten buiten[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comPer persoon 1/2 tot 3/4 courgette in sliertjes 'draaien'met een spirelli of op een mandoline. De courgetti kort roerbakken met 1 knoflook, 1 theelepel komijn[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlDe borrelplank is helemaal hip. Je ziet mooie, dikke planken in veel winkels. Bij mij komt hij een paar keer per week op tafel, voor het eten. Wat is een[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlEr komt een nieuwe serie aan! Wie niet van rijst houdt, moet even iets anders gaan doen, want in de komende 7 blogs duik ik in de stamboom van de pilaf. Van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comEen tijdje terug stond er een oproep in de Foodbloggersfacebook of je mee wilde doen met een mysteryboxchallenge. Superleuk natuurlijk. Ik hou daarvan. Daarom[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comWil je een authentiek smakende Curry, dan ontkom je er niet aan om zelf je Currypasta te maken. Da's even een dingetje. Als je niet alle benodigde ingrediënten[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 4 personen Voor de ras el-hanout oftewel het hoofd van de winkel : 2 theel kruidnagelpoeder - 2 theel cayennepeper - 8 theel gemalen piment - 8 theel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode ajuin, gesneden 1 tl olijfolie 0.5 tl kaneel 1 tl komijn 300 g champignons 400 g tomatenstukjes in blik 410 g kikkererwten in blik,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 350 g magere lamsbout, bot en vet verwijderd, in blokjes 1 el extra vergine olijfolie 4 teentjes knoflook, fijngesneden 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl tamarinde extract 1 eetl donkerbruine basterdsuiker 4 eetl water 4 dadels, ontpit en gehakt 1 theel komijnzaad[...]
Bron: allrecipes.nl