Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 81 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 1 rode kool 500 gram lamsvlees (lapjes o.i.d. als je zelf maalt anders gehakt) 1 a 2 goudreinetten 1 bos wortels 1 ui 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kg. runderstaarstuk 2 dl. wijnazijn 4 dl. water 1 grote ui 1/2 winterwortel 3 takjes peterselie 3 takjes selderij 2 laurierblaadjes 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 g runderriblappen 3 grote uien 50 g braadboter 2 theel. bruine basterdsuiker 1 eetl. bloem 4 dl vleesbouillon, uit een pot of van een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Hachee 500 gr. doorregen runderlappen 500 gr. uien 80 gr. boter 50 gr. bloem peper,zout 3/4 l bouillon 2 blaadjes laurier 2 kruidnagels 5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr doorregen runderlappen 4 grote uien (in halve ringen) 4 sjalotjes (in stukken) 50 gr boter Scheut rode wijn 1 el bruine basterdsuiker 1[...]
Bron: smulweb.nl800 gram rundvlees bv riblappen in stukken peper, zout, laurierblad 1 teen knoflook 100 gram boter 2 kruidnagelen 1 kg uien wit en rood, gepeld en grof[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram riblappen - 750 gram uien - zout, peper - 3 kruidnagelen - 1 laurierblad (of 1 blad daon salam )- 2 rode Spaanse pepers - 1/2 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram mager rundvlees - 250 gram varkenslappen - 50 gr boter om te bakken - olie om te bakken - peper - zout - 2 vleesbouillontabletten - 3[...]
Bron: smulweb.nlInderdaad, ik weet het. Het is nog lang geen winter. Maar ik moest dit gerecht gewoonweg maken. A: omdat ik er zin in had en B: bij de slager heb ik mooie[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comBastognestoof: dat klinkt als vol kruidig rundvlees met verfijnde kandijsmaak. Me want! Ach, en zulk zomers weer is het nou ook weer niet, dus een winterse[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 750 gram mager rundvlees - 250 gram varkenslappen - 50 gr boter om te bakken - olie om te bakken - peper - zout - 2 vleesbouillontabletten - 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg riblappen, in grote blokjes gesneden (runderschenkels kan ook, maar dan eerst gaar koken met been) zout zwarte peper bloem voor bestuiven[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Circa 1500 gr panklaar vlees voor hazenpeper (bij de poelier) 1 fles rode wijn 3 takjes tijm 6 kruidnageltjes 4 laurierblaadjes 1 afgestreken[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo runderriblappen of sucadelappen 8 grote uien (in halve ringen gesneden) 125 g grote verse champignons (in plakjes) 100 g roomboter 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram runderhacheevlees in blokjes gesneden 1,5 eetlepel bloem 125 gram braadboter 5 grote grof gesnipperde uien 1 laurierblad 3[...]
Bron: smulweb.nl