Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 621 recepten
voor 4 personen 35 g rozijnen 60 g pijnboompitten 4 takjes basilicum 200 g zachte geitenkaas 8 dunne plakken kalfsschnitzel a 50 g 8 plakjes Coburgerham zout,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 8 grote Spaanse uien (totaal ca. 2 kg) 4 eetl. gele rozijnen 4 eetl. bulgur 3 tenen knoflook 1 eetl. olijfolie 400 g mager[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 150g kastanjes 150g boter 4 eetlepels verse sinaasappelsap 4 eetlepels vers mandarijnensap 150ml vers citroensap 1 hele kalkoen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 24 kleine tomaten (ca. 6 cm doorsnee) 3 eetlepels + 3 eetlepels olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngehakt 1 ¼ kopje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 eetlepels olijfolie of zonnebloemolie 30 gr margarine of boter 3 middelgrote uien 2 teentjes knoflook 2-3 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 15 gr boter 1 kleine ui, zeer fijngesneden 200 gr ongekookte langkorrelige rijst 60 gr rozijnen 350 ml kipbouillon zout en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg lamsgehakt 150 gr rozijnen 150 gr geitenkaas 5 eetlepels mayonaise 1 rode ui, zeer fijngesneden 2 teentjes knoflook, zeer[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 3/4 kilo zuurkool 1 ananas, in stukjes gesneden (of 2-3 kleine blikjes ananas) 2 keer een handvol rozijnen (80 g) 12 reepjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de zalm: 1 kg zalmfilet of zalmpoulet, in grote blokken van 2x2x2cm gesneden 2-4 eetlepels rijstolie Zout+peper of viskruiden 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 150 gr. komijnekaas, in blokjes * 150 gr. extra belegen kaas, in blokjes * 2 eetlepels rozijnen, gewassen en geweekt * 1 sjalotje, fijngehakt[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 el zonnebloemolie 4 varkenskarbonades zonder bot, à circa 150 g, zonder vet 100 ml sinaasappelsap 4 el vloeibare honing 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 4 personen 8 gedroogde abrikozen 2 el rozijnen 1/2 bouillontablet 250 g kalfslapjes 1/2 el shoarmakruiden peper, zout 3/4 dl witte wijn (Chardonnay) 300[...]
Bron: smulweb.nlEen makkelijke stamppot die trouwens ook prima in de zomer past. In de verte, en met goede wil, zou je er het Indiase gerecht Saag (of Palak) Paneer in kunnen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten (hoofdgerecht voor 4 personen) 250 gram groene linzen 750 gram pompoen 250 gram spinazie 50 gram rozijnen 1 ui 1 rode peper 1 teentje knoflook[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 2 eetlepels rozijnen 2 eetlepels diksap (appel) 2 eetlepels slasaus (halfvol) ½ theelepel milde kerriepoeder 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappelen 150 ml melk 25 g boter nootmuskaat 400 g andijvie 1 el mosterd zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 voordeelzak kookaardappelen (kruimig (800 g)) 125 g magere spekreepjes (duobakje 250 g) 2 uien (gesnipperd) 1 el kerriepoeder 1 net[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 gele paprika's 50 g pijnboompitten 2 sneetjes witbrood 1 ui 4 el olijfolie 4 el droge witte wijn 1 blikje ansjovisfilets (48 g) 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g Hollandse gatenkaas 500 ml cider (Chevalier de Blanche) 150 g verse roomkaas naturel 150 g geraspte belegen kaas 1 el maizena 50 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 6 6 kipfilets 75 gr rozijnen 50 gr geroosterde cashewnoten 1/2 mango, geschild, pit verwijderd en in dunne plakjes 10 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nl