Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
voor 4 personen * Bobotie: - 1 kg mager lams- of rundsgehakt, (mag ook varkens/kalfsgehakt zijn) - 2 halfgrote uien, fijngesneden - 2 el zonnebloemolie - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Vulling: 500 gram visfilet (kabeljauw, koolvis, e.d.); 500 gram Garnalen 250 gram champignons 1 ui 1 groene 1 rode paprika pakje mihoen[...]
Bron: smulweb.nlPak een kop koffie, thee , fris of voor mijn part een glas wijn en ga er maar eens goed voor zitten. Maar liefst 39 inzendingen ontving ik voor het[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen * Bobotie: - 1 kg mager lams- of rundsgehakt, (mag ook varkens/kalfsgehakt zijn) - 2 halfgrote uien, fijngesneden - 2 el zonnebloemolie - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlDeze week was niet echt bijzonder doordat we alletwee flink de griep hadden. Veel met zijn tweeen maar gekookt, zodat de kooktijd beperkt was. Maandag maakte[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVol bewondering ben ik, nog steeds, over de prachtige bladeren van de savooiekool. Als bij de huid van een lachende oudere man/vrouw zie je de diepe rimpels[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlIngrediënten 225 g filodeeg 4 el olie 1.2 kg kippenbout 1 tl gemberpoeder (djahé) 1 zakje saffraan 1½ tl kaneelpoeder 400 g uien ½ zakje verse[...]
Bron: ah.nlDe klassieker van Claudia Roden Tabouleh is een gerecht dat overal in het Midden-Oosten (en niet alleen daar...) wordt gegeten. Er bestaan net zo veel recepten[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlWie niets doet met de schalen van kreeft, garnalen of krab, mist een heerlijke zelfgemaakte soep: de bisque. Het vlees van de schaaldieren kan als garnituur[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlLeuke van social media zoals facebook & twitter , is dat je mensen kunt mee laten kijken in je keuken. Toen ik bezig was met iets nieuws heb ik dat ook[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlPak een kop koffie, thee , fris of voor mijn part een glas wijn en ga er maar eens goed voor zitten. Maar liefst 39 inzendingen ontving ik voor het[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comEen tijdje geleden schreef ik al een update over het eerste deel van m’n voornemens . Hoog tijd dus ook voor een update over m’n kookvoornemens .[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.bevoor 4 personen 2.25 dl kokend water paar plukjes saffraan 15 gr verse gist 1 tl vloeibare honing 500 gr ongebleekte bloem 1 tl zout 2 el plantaardige olie 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 2.25 dl kokend water paar plukjes saffraan 15 gr verse gist 1 tl vloeibare honing 500 gr ongebleekte bloem 1 tl zout 2 el plantaardige olie 1[...]
Bron: smulweb.nlvervolg : Vlees wordt in Argentinie erg puur gegeten. Negentig procent van het vlees dat wordt genuttigd komt van de barbecue of de grill. Het vlees wordt[...]
Bron: smulweb.nl