Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 94 recepten
Dit recept van Melissa Clark uit de New York Times heeft net iets meer dan de gebruikelijke bladerdeeg-geitenkaas-asperge recepten. De zwarte peper en rode[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl4 el tomatenpuree 1 kleine ui gepeld en in vieren verdeeld 1 duimgroot stukje laos - eventueel te vervangen door gemberwortel 3 teentjes knoflook 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Pizzadeeg: 15 g verse gist* 0,5 theel. suiker* 1,8 dl handwarm water* 225 g bloem* snufje zout* 2 eetl. olie* Vulling: geraspte Parmezaanse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de gehaktballetjes: 250 g gehakt * zout * peper * nootmuskaat * gemalen kruidnagels * paneermeel * 1 ei Verder: 2 uien in ringen gesneden[...]
Bron: smulweb.nlHet is géén lasagne, maar eigenlijk toch ook weer soort van wel: Oh, oh, oh, wat háát ik tijm-en oreganoblaadjes strippen (want dat lukt eigenlijk nooit goed;[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten: - 1 el olijfolie - 8 vellen filodeeg (125 g) - 350 g cherrytomaatjes - 2 x 250 g ricotta - 200 ml crème fraîche light - 2 grote eieren en 1[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen Voor de basissaus: 1 el olijfolie 4 fijngesneden lenteuitjes (ook het groen) 2 geperste teentjes knoflook 250 ml witte wijn 500 ml verse room[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g macaroni 100 g brood of Panko (Japans broodkruim) ca. 500 g rijpe tomaten 1-2 tenen knoflook, gepeld 2 handenvol basilicum ca. 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr rundergehakt 2 el olijfolie 1 kleine rode paprika (in blokjes gesneden) 1 grote ui (in snippers) 2 teentjes knoflook (gesnipperd)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr aardappelen (kruimig) - 1 ei - 2 eetl geraspte Parmezaanse kaas - 1 eetlepel bloem -peper, zout, nootmuskaat - boter om te bakken - 150[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 kilo asperges 50 gr boter 50 gr bloem 1 middelgrote ui, fijngehakt ½ liter hete melk ½ bosje basilicum ½ liter aspergebouillon[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 gr gekookte linzen 9 eetlepels olijfolie, verdeeld zout en peper naar smaak 50 gr verse bieslook, gehakt 50 gr verse munt,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 20 500 gr witte bloem 1 eetlepel basterdsuiker 1 theelepel bakpoeder 2 theelepels zout 350 gr boter of margarine 125 ml koud water[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie 1 geperst teentje knoflook 1 fijngehakte uit 1 butternut, geschild en in blokjes 150 gr zoete maïskorrels 750 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 pak pizzadeegmix (ca. 280 g) 350 g diepvriesspinazie, ontdooid in een zeef 200 g ricotta 50 g parmezaanse kaas, versgeraspt 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kilo verse witte asperges 500 gr gerookte zalmsnippers (visboer) 700 gr krielaardappels 1 ui (gesnipperd) ½ l groentebouillon 30 gr[...]
Bron: smulweb.nlDit originele receptje komt uit de Allerhande van vorige maand. Een verrassend stampotje met verfijnde smaken. Wij aten hem met een rookworst en honingmosterd,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlvoor 4 personen Pizzadeeg: 15 g verse gist* 0,5 theel. suiker* 1,8 dl handwarm water* 225 g bloem* snufje zout* 2 eetl. olie* Vulling: geraspte Parmezaanse[...]
Bron: smulweb.nl