Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten 150 ml olijfolie 1 kleine ui (gesnipperd) 300 g risottorijst (pak a 400 g) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 750 ml kippenbouillon (van tablet)[...]
Bron: ah.nlUmami is, jawel, de vijfde smaak naast bitter, zuur, zout en zoet. De smaak is niet eenvoudig uit te leggen, het is de smaak van eiwitten. Maar waar smaken[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comParelgort… daar houden we niet van, he? Dat is iets naars uit het begin van de vorige eeuw en hoort in het rijtje gortepap, grutjespap en broodpap. Het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDikke luncht elke vrijdag tussen de middag met de jongste Sigi-telg. Haar oudere zus ging haar gedurende de lagere school periode voor; alleen hun keuzes van[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe laatste weken heb ik verschillende malen orzo klaar gemaakt. De eerste 2 keer met een saffraansausje (deze zal ik een andere keer posten) en gisteren met[...]
Bron: diningindresses.blogspot.nlZelf sushi maken, dat wou ik nog eens proberen. En dat hebben we dan ook gedaan en eigenlijk is het niet eens zo moeilijk en je heb je er niet voor nodig wat[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten 1 pak risotto ai funghi (275 g) 12 trostomaten 5 eetlepels olijfolie 2 schaaltjes Valess filets mediterraan (a 2 stuks) 1 eetlepel azijn 1[...]
Bron: ah.nlIk had dit jaar weinig gepland voor het kerstdiner. Als je niet al te veel eters hebt, en deze eters zijn ook nog eens flexibel, is dat best prettig. Eigenlijk[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlOf hoe een onschuldig kipfiletje mij € 350 kostte... Hoe lyrisch kan een mens worden over een kipfilet? Wel heel lyrisch. Ikke toch. Een kipfilet is snel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGroen! Wat een leuk thema voor het foodblogevent deze maand. Groen, daar heb ik wel iets mee. Ik houd van groenten, ik heb een moestuin en ik vind het leuk om[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlRisotto en citroen, twee van mijn persoonlijke favorieten. Dat het zo lang heeft geduurd voordat ik ze combineerde in één gerecht is voor mijzelf achteraf best[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlDikke luncht elke vrijdag tussen de middag met het jongste meisje Sigi. Haar oudere zus ging haar gedurende de lagere school periode voor; alleen hun keuzes[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHet kost altijd wat moeite om weer vanuit de vakantiekeuken terug te keren in de alledags-omgeving. Alsof ik een andere motor moet opstarten. Thuis kan veel[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlGeïnspireerd door de gepofte bietjes van The Naked Chef, Jamie Oliver en zo leuk en lekker dat ik ze zonder problemen aan al mijn gasten voor zou zetten.[...]
Bron: desmaakvandille.blogspot.nlHet bietenseizoen is bijna afgelopen dus we zullen er nog maar eventjes van genieten. Hier in een klassieke combinatie met peer, veldsla en risotto. Deze[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be'De lekkerste Siciliaanse snack, zowel als tussendoortje of als lunch, is voor ons een arancino, een gefrituurde risottobal. In Catania hebben de arancini de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl