Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 66 recepten
(post in English? Please scroll down) Ik heb al vaker dingen met marsepein gebakken de laatste tijd, waar dit er één van is. Ik kwam namelijk nog een flink[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comThese last months there is not a lot going on here. Sure there are the occassional ABC and BBB posts, where I sort of feel obliged to continue posting. And to[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comOf course we all know the Stollen we make and eat around Christmas time, funny thing is we have the same stollen here at Easter, but then we call it Easter[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comWhat kind of Italian Christmas treat to bake this year? I did several things already Panettone , Pandoro , Pandolce Genovese (only in dutch)...so what's next?[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comFor this years World Bread Day I wanted to make some sort of seasonal bread, (autumn in my case), so I made chestnut rolls. Unfortunately they were not very[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com(English readers please scroll down) Nou dat klinkt toch mooi, vind je niet? 'Eplepai'. Zonder dat je een woord Noors kent snap je waar het over gaat;[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com(Post in english? Please scroll down) Ik ben zo iemand die altijd is voorbereid, dat geldt voor alle activiteiten eigenlijk. Komt er iets in me op, vind ik[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comVoor de verandering eens een Engelse kerstklassieker. De mincemeat-pies. Je kunt de mincemeat (een mengsel van fruit, zuidvruchten, specerijen en drank) kant[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comOok ik ben me te buiten gegaan aan het bakken van kerststollen, zoals je op de foto kan zien. Ik voelde me vandaag goed en ik ben er tegen aan gegaan. Een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comDat is de vertaling van "Brutti ma buoni" de naam van een traditioneel en heel bekend koekje in Italië. Het zijn koekjes met als basis amandelen, eiwit en[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comHet is echt de tijd van het jaar voor verse cranberries of veenbessen, zoals ze in het Nederlands heten. Ik gebruik ze anders gedroogd (en vaak gezoet) in[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comOoit heb ik zelf pijnboompitten uit een pijnboomappel gehaald en gekraakt. Wie dat ooit heeft gedaan, weet waarom pijnboompitten duurder zijn dan bijv.[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comSinterklaas is weer in het land dus de gewone recepten aan de kant Dit is een heel grappig recept, waar je niet veel werk aan hebt. Het is een koek bijna niet[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIk hoop niet dat je denkt dat ik het nu over diamanten heb...want wat heb je daar nou aan als er ook chocola is?! Soms is het gewoon lekker en soms troost het[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comAls je regelmatig bakt, merk je dat je altijd meer eidooiers gebruikt dan eiwitten. En wat doe je daar dan mee? Lang geleden gooide ik ze weg. Maar dat is[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comDat éne recept dat ik me herinnerde kan ik natuurlijk nergens meer vinden. Maar gelukkig kwam ik deze tegen die leek mij ook wel lekker: Ricottataart met[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com