Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 45 recepten
In de zomermaanden is het gebruikelijk dat het Vissershuis elke dag van de week volledig bezet is. Reserveren is dan ook een vereiste hier. Treffen wij het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 400 g kabeljauwfilet (diepvries, zak a 750 g) 1 zak kruimige aardappels (1 kg) 600 g gebroken sperziebonen (diepvries, a 1 kg) 1 pot[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 eetlepels olie 2 sjalotten (in ringetjes) 1 teentje knoflook (fijngesneden) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 2 zoete puntpaprika's (in dunne[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g fusilli (tricolore (pasta)) 25 g boter 25 g bloem 250 ml melk 1 visbouillontablet 3 teentjes knoflook (gepeld) 1 kleine ui[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 tenen knoflook 6 semi-gedroogde tomaten (potje 295 g) 2 el verse dille 2 sneetjes wit casinobrood 12 reuzengarnalen (diepvries, ontdooid)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g pangasiusfilet 2 sjalotten (fijngesnipperd) 75 ml droge witte wijn 100 g rivierkreeftjes 2 eetlepels verse dille (fijngesneden) zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1½ kg kruimige aardappel 1 bloemkool 3 el olijfolie 4 kabeljauwburgers (gepaneerd, schaaltje à 2 stuks) 125 g magere spekreepjes[...]
Bron: ah.nlZelfs mensen die niet van vis houden, vinden dit lekker. Ingrediënten ; 300 gram tricolore fusilli 25 gram boter 25 gram bloem 250 ml melk 1 visbouillon tablet[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlIngrediënten 2 x 750 g iets kruimige aardappelen (geschild) 1 pak kabeljauwfilet (400 g, diepvries) 1 el mosterd 75 g geraspte jonge kaas (zakje 175 g) 1[...]
Bron: ah.nlGeen mooi gedresseerd bord want het is dagelijkse kost. En ik houd niet zo van venkel maar dit recept is "top" zoals onze tv-kok Jeroen Meus het zo mooi kan[...]
Bron: creaymme.blogspot.comGoedenavond! Ja, je leest het goed in de titel; vandaag heb ik een kerstmaal bereid. Dit omdat iedereen met Kerst van lekker eten houdt, maar niet iedereen zin[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl"I need something dazzling," zei zij in overbodig Engels. Maar zo is het en ik neem mijn toevlucht tot een indrukwekkende creatie van Roald Dahl, gelauwerd[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn de zomermaanden is het gebruikelijk dat het Vissershuis elke dag van de week volledig bezet is. Reserveren is dan ook een vereiste hier. Treffen wij het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVoorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen Het gerecht is geen soep en ook geen ragout. Het zit er tussenin. Vooral in Belgie zijn dergelijke romige gerechten bijzonder geliefd. Neem[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g witte rijst 1 citroen (schoongeboend) 500 g kabeljauwfilet ((diepvries), ontdooid) 1 courgette (in plakken) 100 g geraspte jonge kaas[...]
Bron: ah.nl