Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 5 personen 1 middelgrote (niet te dikke) courgette 1 1/2 eetlepel witte wijnazijn of witte balsamicoazijn 3 eetlepels olijfolie peper, zout 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eieren 1 eierdooier 100 gr. spinazie, wilde 150 gr. boter 250 gr. diepvriesspinazie 1 dl. slagroom 2 el. azijn 2 el. wijn, witte 1 el.[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: 3 aubergines; 4 tenen fijngeperste knoflook; 5 eetlepels olijfolie; 1 eetlepel azijn; 1/2 bosje fijngehakte verse koriander; zout en peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 1 kg mager rundvlees in grote brokken. 500 g uien, 1 grote rode en een grote groene paprika, blikje tomatenpuré (140g), 1 el suiker, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 100gr boter 100gr bruine suiker 50gr schenkstroop 2 eieren 100gr wortels 150gr zelfrijzend bakmeel 1 tl bakpoeder 1tl gemberpoeder 1 tl[...]
Bron: smulweb.nl500 g runderriblap (kan ook van poulet, hacheevlees, runderezel, staartstuk, enz) 2 el. gesmolten varkensvet 40g gezouten vet spek 1 kleine rode biet ½[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 100gr boter 100gr bruine suiker 50gr schenkstroop 2 eieren 100gr wortels 150gr zelfrijzend bakmeel 1 tl bakpoeder 1tl gemberpoeder 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: 3 aubergines; 4 tenen fijngeperste knoflook; 5 eetlepels olijfolie; 1 eetlepel azijn; 1/2 bosje fijngehakte verse koriander; zout en peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1-3 tenen knoflook 1 tl korianderzaad ½ halve tl tijm ½ tl peperkorrels 1 bosje rucola enkele blaadjes verse munt scheutje[...]
Bron: smulweb.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn warme landen wordt vaak azijn gebruikt bij het bakken van vis, zoals in Italië de Venetiaanse tong , of deze lekkere stukjes vis , en in Spanje de makreel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gr bruine bonen, 3 uien, 1 kleine knolselderij, 1 winterwortel, 4 prei, 6 kleine saucijsjes, 200 gr magere spekblokjes, 50 gr boter, 2[...]
Bron: smulweb.nlCrème brûlée met vijgenchutney en vanilleroomijs Nagerecht voor 4 personen. * Print dit recept * Verstuur recept naar vriend/vriendin *[...]
Bron: smulweb.nlAsperges 1 theel. zout 1 klontje boter 1 theel. suiker 1 klein stukje bladfoelie 375 g asperges (met vis erbij) Groene dressing: 1 lange sjalot 2 tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de tartaar: 200 gram zeebaarsfilet, in stukjes; ½ appel, Granny Smith, geschild, in blokjes; 2 eetlepels crème[...]
Bron: smulweb.nl