Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten Porties : 7 3,5 kg stuk biologische gammon (je kan als alternatief beenham gebruiken) zonder been 1 liter verse jus d'orange 8 kruidnagels,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram rundvlees bv riblappen in stukken peper, zout, laurierblad 1 teen knoflook 100 gram boter 2 kruidnagelen 1 kg uien, gepeld grof[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen De saus; -500 gram runderpoulet. -250 gram rundergehakt. -150 gram champignons. -2 dikke uien. -2 rode paprika`s. -1 gele paprika. -1 groene[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg hamlappen, in blokjes gesneden (dit kan ook met schouderlappen, maar dan de vet spek weglaten) vet spek, in plakjes zo groot als hamlap[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 uien 2 kleine winterwortels 1 laurierblaadje 2 kruidnagels 2 takjes tijm 500 g konijnenbout 500 g kippenbout 300 g kalfspoulet zout[...]
Bron: ah.nlPâté de Campagne noem ik het maar even, deze keer van gewoon varken en kip. Vermengd met een paar kippenlevertjes, om de doodeenvoudige reden, dat ik even geen[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlZ elf rillette s maken stond al zo lang op mijn to-do lijstje. Als ik denk aan rillettes dan denk ik aan terrine. Terrines op tafel brengen mij in een[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.bePate met Pistachenootjes Heerlijk...Pate met grof boerenbruin brood Daar word je toch vrolijk van Deze pate is ook heerlijk bij een borrel Stukje stokbrood[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl. Ingelegde Citroenen. Toen ik nog een klein meisje was, kwam er op zondag altijd een zuurkar door de straat Het was er altijd druk met de verkoop van uitjes[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlZ elf rillette s maken stond al zo lang op mijn to-do lijstje. Als ik denk aan rillettes dan denk ik aan terrine. Terrines op tafel brengen mij in een[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beZoals eerder beloofd het recept voor confiture of beter chutney van uien, het is een combinatie van zuur en zoet, de gember geeft er bovendien iets exotisch[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIn warme landen wordt vaak azijn gebruikt bij het bakken van vis, zoals in Italië de Venetiaanse tong , of deze lekkere stukjes vis , en in Spanje de makreel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlRode bietjes, zoals vroeger thuis staat bij dit recept op het blog van de K van Koken. Ik kan het mij niet herinneren en ik geloof dat wij zelden of nooit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl1 kilo doorregen kalfsvlees,1kalfstong,kalfsbotten*zout*1 ui*1 wortel*wat tijm*foelie*1 laurierblad*peperkorrels*5 kruidnagels*1 blikje tomatenpuree*scheutje[...]
Bron: smulweb.nl