Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties : 8 500 gr penne pasta 2 eetlepels olijfolie 60 gr boter 4 eetlepels Parmezaanse kaas, geraspt 1 mespuntje gemalen nootmuskaat zout[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 170 gr volkoren penne pasta 185 gr pompoenpuree uit blik of zelfgemaakt 180 ml kippenbouillon 60 ml magere melk 5 gr margarine[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 bloemkool citroensap zout peterselie 150-200 gr gekookte ham (in dikke plakken) 150 gr geraspte kaas (Parmezaanse, Peccorino of Gouda) 2-3[...]
Bron: smulweb.nlParmaham vind ik een van de lekkerste hamsoorten, dus een pasta waarin deze ham de hoofdrol speelt leek me wel erg lekker. De pasta wordt in dit geval gemengd[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlAfgelopen weekend heb ik toch wat lekkers gemaakt! Sodabrood (met tarwebloem, tarwemeel en roggemeel) boordevol met gemengde noten, zonnepitten, pompoenpitten[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlToen ik Jeroen dit gerecht zag maken, wist ik gelijk dit moet ik maken. En het was heerlijk en makkelijk. Wel erg vullend. Sedani met bloemkool en spekkies 250[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlAl geruime tijd ben ik groot fan van 24 kitchen! Héérlijke tv vind ik dat, letterlijk! Mijn favoriete keuken is zoals jullie weten, Italiaans, dus Giovanni[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlTsja, van die dingen. Drukte Dikke toch op het verkeerde knopje waardoor een vers blogbericht als sneeuw voor de zon verdween. Pijnlijk, en ik had even[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlZiti Al Forno Klein blikje tomatenpuree 400 ml passata 2 Uien, fijngesneden 1 Teentje knoflook, zeer fijn gesneden 2 Wortelen, in blokjes 1 Stengel[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlZiti Al Forno 400 gr. Tomaten uit blik, fijngesneden 40 gr. Tomatenpuree 2 Uien, fijngesneden 1 Teentje knoflook, fijngesneden 2 Wortels, in blokjes gesneden 1[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIngrediënten 300 g volkoren penne 2 eetlepels olijfolie 1 grote ui (fijngesneden) 200 g peultjes (schoongemaakt) 200 g tuinerwten (koelvers of diepvries)[...]
Bron: ah.nlPastitsio is de Griekse variant van Italiaanse lasagne en uiteraard zijn de Grieken er zelf nog niet over uit wat nu de klassieke variant is. De toevoeging van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBloemkool met een sausje maar dan even anders. Niet zoals van oudsher, zoals oma's en moeders deze maakten met aardappels en een wit sausje, maar nu als een[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 400 gr tomaten passata (gezeefde tomatensaus) 1 gepelde knoflookteen extra vergine olijfolie snufje nootmuskaat 200 ml slagroom[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 500 gr. groene asperges, 2 uien, 3 teentjes knoflook, olie of boter, 400 gr. kikkererwten in blik, 150 gr. groene erwtjes in blik of[...]
Bron: smulweb.nl