Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 55 recepten
voor 4 personen 150 gr scholfilet - 150 gr tongfilet - 150 gr zalm 150 gr - schone gamba′s - 1 prei 2 sjalotten - 1 bl laurier snuif oregano - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1/2 kilo gepelde gamba`s 200 gr. speklap 2 teentjes knoflook 3 sjalotjes 3 theelepels vissaus 2 theelepels maizena 2 theelepels palmsuiker 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pak filobladerdeeg (diepvries) 1 grote aardappel 1 bakje gambas (200 g) 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 1 zakje verse peterselie (30 g) 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 reuzen gamba s; peper, zout en cayennepeper; gemengde sla; 4 kerstomaatjes. Voor de marinade: olijfolie; fijngehakte peterseliestengels; 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20-24 (ongepelde) rauwe tijgergamba`s als hoofdgerecht, 12 als tussengerecht 200 g zwarte olijven (taggiasche, niçoise of kalamata),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de kokossoep: 1 liter kokosmelk ½ liter (kippen)bouillon 2 tl garam masala specerijen 1 st sjalot 1 teen knoflook 2 st citroengras[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 450 gr riso Canaroli (of een speciale paellarijst, iig een type met een kooktijd van 16-18 minuten -1350 ml (zelfgetrokken) visbouillon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1/2 kilo gepelde gamba`s 200 gr. speklap 2 teentjes knoflook 3 sjalotjes 3 theelepels vissaus 2 theelepels maizena 2 theelepels palmsuiker 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten voor de loempia’s: 12 middelgrote, gepelde gamba’s (ca. 15 g/stuk) 4 loempiavellen 2 sjalotten (50 g) 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 200 gr zalmfilet 2 eieren 3 dl slagroom zout peper 16 tongscharfilets 16 gamaba's of grote garnalen met staart 2 dl visbouillon (tablet)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Gambas knoflook Sterke tomatenbouillon Bieslook Zeezout Chorizo Sjalot Babyvenkel Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 450 gr riso Canaroli (of een speciale paellarijst, iig een type met een kooktijd van 16-18 minuten -1350 ml (zelfgetrokken) visbouillon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 reuzen gamba s; peper, zout en cayennepeper; gemengde sla; 4 kerstomaatjes. Voor de marinade: olijfolie; fijngehakte peterseliestengels; 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pak filobladerdeeg (diepvries) 1 grote aardappel 1 bakje gambas (200 g) 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 1 zakje verse peterselie (30 g) 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingrediënten voor de loempia’s: 12 middelgrote, gepelde gamba’s (ca. 15 g/stuk) 4 loempiavellen 2 sjalotten (50 g) 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 24 gamba’s olijfolie 2 tenen knoflook, gepeld en fijngesnipperd 50 gr. gesnipperde sjalot 1 dl. witte wijn of droge sherry 4 dl.[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 12 middelgrote, gepelde gamba's (ca. 15 g/stuk) 4 loempiavellen 2 sjalotten (50 g) 3 lenteuitjes (50 g) ½ teentje knoflook 50 g[...]
Bron: smulweb.nl