Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 166 recepten
Ik heb zin in gehaktballen (dat heb je soms), maar misschien eens een keer wat minder vlezige gehaktballen. Niet zo zwaar, zeg maar, maar licht verteerbaar.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 1 kilo verse witte asperges 500 gr gerookte zalmsnippers (visboer) 700 gr krielaardappels 1 ui (gesnipperd) ½ l groentebouillon 30 gr[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 el currypasta (bijvoorbeeld van Thai Kitchen) 2 el versgeperst limoensap 4 zalmfilets 1 nectarine, pit verwijderd en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 5 vellen verse lasagne, circa 100 g in totaal (zie deze website voor zelfgemaakte pasta) 250 g wilde spinazie, schoongemaakt 125[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 (1,3 kg) hele zalm, schoongemaakt 4 eetlepels sojasaus 1 eetlepel chilisaus 1 eetlepel fijngehakte gember 1 teentje knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 g verse zalmfilet, in blokjes, of zoutarme zalm uit blik 1-2 eetl. limoensap zout 2 theel. limoenraspsel 1 grote, stevige[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 (110 gr) wilde zalmfilets 3 theelepels olijfolie 4 (15 cm) vierkanten van bakpapier 1/2 theelepel citroenpeper (Silvo) 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 50 gram verse gember Kruiden voor de gember in het zuur: 1 el suiker, 1/3 tl zout, en 4 el rijstazijn. 6 dl sushirijst, 7 dl water, 4 stukken[...]
Bron: smulweb.nl1 blik rode zalm van ongeveer 215 gr, 1 fijngehakte sjalot, 30 gr boter, 2 sneetjes witbrood, 2 eetl kleine kappertjes, 1 eetl piccalilly, 2 eieren,M,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 2 blikjes zalm (à ca. 200 g) 1 rode peper 1 ei 2 cm verse gemberwortel, geraspt sap en rasp van 1 limoen 3 eetlepels gemalen kokos 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 gr zalmfilet (rauw) 1/2 komkommer 1/2 rode paprika 1 eetl fijngehakte dille 1 eetl witte wijnazijn 1 theel honing 125 ml crème[...]
Bron: smulweb.nl