Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 49 recepten
Ingrediënten: - 225 g pure chocolade - 150 g boter, in blokjes - 2 eieren en 1 eidooier - 45 g fijne kristalsuiker - 120 g gekookte gepelde kastanjes, grof[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 4-8 rijpe pruimen - 3 eieren, gesplitst in dooiers en witten - 70 g fijne kristalsuiker - 70 g bloem - 1 tl vanille-extract - 150 ml slagroom[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comWhat kind of Italian Christmas treat to bake this year? I did several things already Panettone , Pandoro , Pandolce Genovese (only in dutch)...so what's next?[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comPolenta is een maisproduct, namelijk grof of minder grof gemalen mais . Vooral in Noord-Italië wordt polenta gegeten als stevige maagvuller. De polenta wordt[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comUit deze lijst met recepten (van knipsels, kopietjes, uit kookboeken en van internet) wil ik 2x per week een brood gaan maken. Dus in 52 weken zou ik dan zo'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 50 personen 1 onbespoten sinaasappel 1 onbespoten citroen 250 gram rozijnen 250 gram krenten 500 gram pitloze pruimen (750 gr. met pit) 500 gram[...]
Bron: smulweb.nl200 gram lams- of rundvlees; 100 gram kikkererwten (1 nacht laten weken in wat water); 100 gram linzen; 50 gram ronde rijst of vermicelli; 500 gram tomaten; 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 120 g gedroogde vijgen, grof gehakt (harde topjes verwijderd) - ½ tl bakingsoda (natriumbicarbonaat) - 140 g volkoren speltmeel - 1 tl[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVerleden week heb ik weer truffels mogen maken; 80 stuks op bestelling. Daarvoor smelt je toch al gauw een kilo chocolade. Natuurlijk blijft er ook chocolade[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlHet prachtige uitzicht vanuit de tent op Lago Maggiore Italiaanse vakantie Veel mensen met schoolgaande kinderen hebben de vakantie alweer achter de rug. Maar[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDesembrood is eerlijk brood! Brood staat de laatste tijd in de belangstelling. We horen en lezen steeds meer over de bereidingswijze van bakkers. Over de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSuikerloos! Zonder geraffineerde suiker is de gehele maand februari het thema op Irene kookt! We starten met de ‘testimonial’ van Tanya. Ik heb[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSpinazie à la crème In de laatste gezondheidsgids van de consumentenbond staat een test met spinazie à la crème in de hoofdrol. Zelf eet ik deze spinazie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHieronder een lijst met basis producten: Ik koop veel bij de Aldi, dus geef deze weer onder Aldi. De rest onder overige supermarkten/ internet/ ekoplaza. Soms[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlAls er één fruitsoort is waar ik een heel jaar naar kan uitkijken, dan zijn het wel verse vijgen. Je moet er zo lang op wachten, door die verdomde bomen moet[...]
Bron: celinebaktenbraadt.blogspot.be