Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 68 recepten
De eerste rabarber van eigen moestuin kon geplukt worden en niets is lekkerder dat de eerste rabarberstelen te gebruiken voor gebak. Voor moederdag heb ik[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comDit brood is de jongste uitdaging van de Bread Baking Babes. Ik was werkelijk van plan om op tijd iets in te leveren, maar ik ben helaas een dag te laat. De[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comWat te doen met overrijpe bananen die niemand meer wil? Tada ... een kruidige bananencake! 300 gram geprakte rijpe banaan 2 eieren 80 gram magere yoghurt 75[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comIn april dit jaar vertelde ik over de wonderpan : een echte ouderwetse wonderpan van het merk AlHo, oftewel Aluminiumfabriek Hoogeveen. Deze fabriek bestaat[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comVooral de eerste rabarberstelen, bij voorkeur rode, in het seizoen zijn heel geschikt om te verwerken in gebak. Langs de sloot heb ik inmiddels 3 behoorlijke[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comNiets makkelijker en sneller gemaakt dan een plaattaart. Variëren met het fruit kan altijd. Ik heb fruit uit blik gebruikt, maar je kunt ook vers fruit[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comBij gebrek aan verse bramen heb ik een blik perziken gebruikt en een grote pot kersen op sap, omdat ik dit lekkerder vind dan mandarijnenpartjes. De blikken[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comIn dit recept wordt zelfrijzend bakmeel gebruikt. Zelfrijzend bakmeel is niets anders dan patentbloem met bakpoeder. Ik gebruik altijd gewone (goedkope)[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comEen eenvoudig, maar o zo fijn koekje! Voor circa 30 koekjes: 250 gram roomboter 190 gram fijne kristalsuiker 2 zakjes vanillesuiker 375 gram zelfrijzend[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comIn het originele recept worden verse bramen gebruikt, Maar omdat die er nog niet zijn, heb ik een blik perziken gebruikt en een grote pot kersen op sap.[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comIn april dit jaar vertelde ik over de wonderpan : een echte ouderwetse wonderpan van het merk AlHo, oftewel Aluminiumfabriek Hoogeveen. Deze fabriek bestaat al[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comAan dit recept voor rabarbermoes heb ik abrikozen toegevoegd, maar aarbeien (125 gram) smaken er ook heel lekker bij. De aardbeien kunnen, gewassen en[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.comVooral de eerste rabarberstelen, bij voorkeur rode, in het seizoen zijn heel geschikt om te verwerken in gebak. Langs de sloot heb ik inmiddels 3 behoorlijke[...]
Bron: koekjevaneigendeeg.blogspot.com