Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten: - 530 g patentbloem - 100 g fijne kristalsuiker - 2 tl gedroogde gist (gebruik maatlepels ) - geraspte schil van 1 kleine citroen - 3 grote[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 225 g pure chocolade - 150 g boter, in blokjes - 2 eieren en 1 eidooier - 45 g fijne kristalsuiker - 120 g gekookte gepelde kastanjes, grof[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 60 g pecannoten of walnoten, gemalen - 35 g bloem - ¼ tl zout - 12 gedroogde pruimen, ontpit en in kleine stukjes gesneden - 50 ml water[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 225 g donkere chocolade (minstens 70% cacao) - 25 g roomboter, gesmolten en een beetje afgekoeld - 2 el fijne broodkruimels (voor de bakvorm)[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 100 g bloem - 20 g cacaopoeder - 140 g fijne kristalsuiker - 1 ½ tl bakpoeder - een snufje zout - 1,2 dl volle melk - 1 ei - 120 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 300 g hazelnoten, - 300 g pure chocolade (minstens 70% cacao) - 1 el goede kwaliteit cacaopoeder - 200 g zachte boter - 100 g kristalsuiker -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 305 g bloem - 40 g walnoten, gemalen - 1 tl bakpoeder - 1 tl zout - 225 g ongezouten roomboter + 30 g, op kamertemperatuur - 85 g donkere[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 400 g gekookte kastanjes - 100 g poedersuiker - 110 g roomboter, in stukjes - 100 g donkere chocolade (minstens 70% cacao), in stukjes[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 200 g roomboter - 200 g donkerbruine basterdsuiker - 100 g donkere chocolade, in stukjes gebroken - 75 ml cognac - 1 tl vanille extract - 250[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 150 gram zachte ongezouten boter - 150 gram fijne kristalsuiker - 160 gram zelfrijzend bakmeel - 15 gram cacao - 3 eieren - 1 theelepel[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 125 g hazelnoten - 115 g boter, op kamer temperatuur en extra voor het invetten - 125 g suiker - 4 grote eieren, gesplitst - rasp van 1[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 300 g hazelnoten, - 300 g pure chocolade (minstens 70% cacao) - 1 el goede kwaliteit cacaopoeder - 200 g zachte boter - 100 g kristalsuiker - 6[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 124 g bruine amandelen (met velletje) - 100 g blanke amandelen (zonder velletje) - 125 g hazelnoten - 75 g zachte gedoogde vijgen, in stukjes -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 124 g bruine amandelen (met velletje) - 100 g blanke amandelen (zonder velletje) - 125 g hazelnoten - 75 g zachte gedoogde vijgen, in stukjes -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 300 g hazelnoten, - 300 g pure chocolade (minstens 70% cacao) - 1 el goede kwaliteit cacaopoeder - 200 g zachte boter - 100 g kristalsuiker - 6[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com