Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Ingrediënten Porties : 6 350 gr rotini of fusilli 1 el plantaardige olie 1 teentjes knoflook, geperst 1 tl gedroogde basilicum 1 tl gedroogde Italiaanse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 100 g campanelle (pastaklokjes) of andere vormen, zoals fusilli (spiralen) of 225 g gekookte pasta 2 el olijfolie, extra vergine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1½ eetl. olijfolie 1 eetl. rode-wijnazijn 1 eetl. fijngesneden verse basilicum 1 theel. bruine basterdsuiker 4 pomodoretomaten 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 g fusilli, radiatore, ruote of andere pasta 4 tenen knoflook, gepeld 2 bosjes verse basilicum, fijngesneden 1¾ dl[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 225 g korte pasta, bijv. fusilli 1 courgette (150 g), in blokjes van 1 cm 1 gele paprika, zonder de zaadjes, fijngesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 225 g kipsaucijzen, in plakjes 2 uien, in dunne ringen 2 grote rode of oranje paprika's, in dunne reepjes 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eikelpompoen (ong. 800 gr) 1 ui olijfolie peper en zout 400 gr fusilli pasta 200 gr zachte geitenkaas 100 gr walnoten of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 250 gr rundsgehakt ? 250 gr varkensgehakt ? 100 gr ontbijtspek of rauwe ham, in stukjes gesneden, 1 ui, 1 teentje knoflook,1 tak selder, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr rundsgehakt ? 250 gr varkensgehakt ? 100 gr ontbijtspek of rauwe ham, in stukjes gesneden, 1 ui, 1 teentje knoflook,1 tak selder, 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 200 gr pasta (farfalle of fusilli) 200 gr ham of spek 200 gr geraspte kaas 200 gr champignons, gesneden 1 ei 100 gr yoghurt 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram broccoli 2 sjalotjes 2 tenen knoflook 125ml milde olijfolie 372 gram pasta ( penne, fusilli of spaghetti) 2 eetlepels kappertjes 75[...]
Bron: smulweb.nlTsja, van die dingen. Drukte Dikke toch op het verkeerde knopje waardoor een vers blogbericht als sneeuw voor de zon verdween. Pijnlijk, en ik had even[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe Italiaanse keuken kenmerkt zich door eenvoud. Tot 1960 was Italië een arm en overwegend agrarisch land. De bevolking was gewend om alles wat “in het[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 300 g fusilli (pasta, zak 500 g) 3 el olijfolie 2 schaaltjes rundersaucijzen (extra mager (a 2 stuks)) 3 preien (gewassen en in halve[...]
Bron: ah.nl