Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 el venkelzaden (desgewenst) 1 laurierblaadje 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 el olijfolie, extra vergine 1 kleine venkelknol, in blokjes gesneden 1 ui, fijngesneden 4 teentjes knoflook, grofgesneden, of[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nlVoor 4-6 personen Ingrediënten 4 laurierbladeren 2 grote, milde uien, in dunne plakken 2 grote aardappelen, geschild in plakjes van 3 mm circa 1,5 dl[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nlVegetarisch sommige mensen hekelen het woord die moeten perse vlees op tafel of anders kip of vis. Hier in huis zijn wij een beetje van beiden. Ik kan genieten[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVoor 4-6 personen Ingrediënten 4 laurierbladeren 2 grote, milde uien, in dunne plakken 2 grote aardappelen, geschild in plakjes van 3 mm circa 1,5 dl olijfolie[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOp facebook schreef ik het al, binnenkort op de blog: pastasaus . Deze saus maak ik in een grote hoeveelheid. Eén avond pruttelen levert ongeveer 4 liter saus.[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 50 g boter 50 g bloem 500 ml melk zet alles op mijn lijst Handig als boodschappenlijstje of om online te bestellen Bereiden print[...]
Bron: ah.nlBechamel is een saus die ik vrijwwel altijd over mijn lasagne mik. Veel lekkerder dan alleen tomaat of dan tomaat. Het is maar hoe je het bekijkt. Nu kan je[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comHet testen van de Tivall-producten gaat intussen ook door. Ik vind het zelf een superleuke uitdaging om recepten te bedenken met vleesvervangers die anders[...]
Bron: alabudget.blogspot.nlPastitsio is de Griekse variant van Italiaanse lasagne en uiteraard zijn de Grieken er zelf nog niet over uit wat nu de klassieke variant is. De toevoeging van[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLaat ik één ding voorop stellen. Dit is een gerecht met een lange voorbereidingstijd. De multiman wil het nog weleens door de week maken, routinebeest als hij[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIk heb de vegan cannelloni van zuurkool en rul gehackt met ananas en kerrie-bechamelsaus volgens het recept van de Vegetarische slager gemaakt. Absoluut[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlVoor 4-6 personen Ingrediënten 4 laurierbladeren 2 grote, milde uien, in dunne plakken 2 grote aardappelen, geschild in plakjes van 3 mm circa 1,5 dl olijfolie[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com