Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten 200 g zilvervliesrijst 2 courgette 2 uien 1 rode paprika 320 g tonijnmoot in olijfolie (blikje à 160 g) 70 g tomatenpuree (blikje) 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 400 gram verse tonijnfilet 2 sjalotjes 3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 6 eetlepels red kidney beans (nierbonen), uit pot of blik 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram verse tonijnfilet 2 sjalotjes 3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 6 eetlepels red kidney beans (nierbonen), uit pot of blik 6[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 200 g sushi rijst (pak 500 g) 2 el rijstazijn 2 tl suiker 1 tl zeezout 100 g tonijnsteak 2 tl wasabipasta 25 g veldsla (zak 75 g) 3 nori[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g sperziebonen 300 g schelpjespasta 1 ui 2 el olijfolie 250 ml kookroom light (flesje) 195 g tonijn in water (blikje) 120 g zwarte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 400 g sperziebonen 400 g penne 2 eieren 4 tomaten 370 g tonijn in olie (blik à 185 g) 6 el pesto alla Genovese 12 zwarte olijven in plakjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 0.05 g saffraan (zakje) 2 el lauwwarm water 300 g couscous 350 ml kokend water 250 g chorizo 1 rode paprika 450 g tuinerwten (diepvries,[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 courgette 320 g tonijn in olijfolie (blikje à 160 g) 1 rode paprika 1 teen knoflook 1 ui 2 el Italiaanse kruiden 100 g salade kaasblokjes[...]
Bron: ah.nlSalades voor op b.v een toastje of stokbrood maak ik altijd het liefst zelf, het is helemaal niet moeilijk en gewoon veel lekkerder. Tonijn- en eiersalade zijn[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlSalades voor op een stukje stokbrood of toastje maak ik altijd het liefst zelf, het is helemaal niet moeilijk en gewoon veel lekkerder. Tonijn- en eiersalade[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlvoor 2 personen 1 blik tonijn op olie (circa 180 gram), uitgelekt 3 eetlepels tomatentapenade of rode pesto 1,5 eetlepel kappertjes, afgespoeld en uitgelekt[...]
Bron: smulweb.nlMet de volgende tips kunt u klassieke pastasauzen als de Bolognese- of de Carbonarasaus en natuurlijk ook andere sauzen een ,slank′ tintje geven: -[...]
Bron: smulweb.nl