Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 2392 recepten
Witlof vind ik het lekkerst als hij boterzacht en gecarameliseerd is. Voor deze ovenschotel laat ik de witlof dus lekker een tijdje smoren, maar dat hoeft[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIngrediënten 4 el pijnboompitten 250 ml groentebouillon (van tablet) 150 g couscous (biologisch) 8 stoneleeks 6 zongedroogde tomaten in olie 100 g groene[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen 6 courgettes 2 uien 3 gehakte teentjes knoflook 3 losgeklopte eieren 375 gram ricotta 50 gram (parmezaanse) kaas 8 in stukjes gesneden[...]
Bron: smulweb.nlVoorbereidingstijd: 30 minuten plus 1 uur koelen Bereidingstijd: 10 minuten Voor 2 - 4 personen 500 g visfilet zonder vel (kabeljauw, gewoon die uit de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 1 bakje champignons (250 g) 1 bakje verse tijm (15 g) 1 zak champignon roerbakmix (400 g) 2 el olijfolie 6 eieren 150 ml melk 1 zakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bakje haricots verts (200 g) 4 struisvogelbiefstukjes (a 125 g) 2 eetlepels milde olijfolie 100 ml rode port ½ pot runder- of[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje verse dille (15 g) 5 eetlepels dijonnaise (pot a 210 g) 4 kalfsschnitzels (ca. 300 g) 2 eetlepels olijfolie 1 pakje flinterdun[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g aardappels (vastkokend) 50 g roomboter 5 eieren 4 eetlepels bloem 8 eetlepels paneermeel olijfolie (om te frituren) 1 zakje veldsla[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje pijnboompitten (65 g) 2 el olijfolie 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 zakken spinazie (a 300 g) 3 el blanke rozijnen zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 kalfsschnitzels 8 plakken Fiorucci Prosciutto di Parma (ham) 8 grote salieblaadjes (uit zakje verse Italiaanse kruidenmix, 20 g) 3 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 10 85 gram gedroogde shiitake paddestoelen, in plakjes gesneden 960 ml water 600 gram pompoen, in blokjes 2 eetlepels olijfolie 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 kg iets kruimige aardappelen 4 uien 2 el olijfolie 350 g Tivall fijngehakt 1 el Italiaanse kruiden 1320 g rodekool met appel (pot à 660[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 aubergines 1 rode peper 8 el olijfolie 2 tl gedroogde tijm 275 g notenrijst (pak) 23 g amandelschaafsel (bakje à 55 g) 15 g munt (bakje)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappelen 50 g ontbijtspek 1 el olijfolie 3 takjes tijm 1 tl komijnzaad 250 g zuurkool 200 ml halfvolle melk 2[...]
Bron: ah.nlEen hartige taart die je als voorgerecht of als hoofdgerecht kan serveren. Lekker met een tomaten-rucola-slaatje. Ingrediënten Voor de vulling 2 el[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beHet onderwerp van het Foodblog even van november is “ rollen, vouwen, stapelen en vullen ”. Het is een super leuke thema, omdat wij volgende maand[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comDitmaal een heerlijk gerecht met in de basis prei, gehakt en aardappelblokjes. Het gerecht is in circa 20 minuten gereed om te serveren, het is dus een[...]
Bron: lekker-en-gezond-eten.blogspot.nlDit recept van Melissa Clark uit de New York Times heeft net iets meer dan de gebruikelijke bladerdeeg-geitenkaas-asperge recepten. De zwarte peper en rode[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVarkenshaasmedaillons in rookspek en groene pepersaus Ingredienten voor 4 personen: 2 grote, lange varkenshaasjes 12 plakken ontbijtspek 2 eetlepels olijfolie[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl