Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 65 recepten
Fondant au chocolat of lava cake is een heerlijk chocolade cakje met een bizar vloeibare chocolade hart. Hij is superlekker als tussendoortje of dessert! Als[...]
Bron: dulcefreska.blogspot.nlEen dunne krokante kaneel-suiker-walnoten korst en van binnen heerlijk zacht, luchtig en smeuïg! Kaneel Yoghurtcake is lekker luchtige cake en past perfect bij[...]
Bron: dulcefreska.blogspot.nlWil je iemand verrassen die van bakken houdt of zoek je een origineel cadeautje? Maak dan een koekjesmix in een pot. Zelf hoeft degene alleen nog een ei en[...]
Bron: dulcefreska.blogspot.nlK inder bueno taart! Deze taart bestaat uit verschillende lagen. Ziet er moeilijk uit maar het is best makkelijk om te maken. Prachtig voor een feest of als je[...]
Bron: dulcefreska.blogspot.nlEen heerlijke chocoladetaart waarin een verrassing verwerkt zit. Zodra de taart wordt aangesneden ontdek je de lekkere romige kokoslaag. Deze chocoladetaart is[...]
Bron: dulcefreska.blogspot.nlElegante koekjes! Crispy van buiten en chewy van binnen! Hoewel ik kokos niet lust heb ik deze koekjes met liefde voor mijn lieve moeder gemaakt! Ze zijn[...]
Bron: dulcefreska.blogspot.nlBaklava is een lekkernij van Turkse oorsprong. Er zijn allerlei combinatie. Deze heb ik gemaakt met chocolade en hazelnoot! Een heerlijk combo! Baklava wordt[...]
Bron: dulcefreska.blogspot.nl Ghriba koekjes zijn heerlijk boterkoekjes met geconfijte fruit en rozijnen.. om te smullen!! Recept voor 22-24 stuks 125 gram roomboter, op[...]
Bron: dulcefreska.blogspot.nlBaghrir is een soort dun pannenkoekje dat ook wel ‘duizend-gaten’ wordt genoemd. Dit gerecht wordt meestal ’s middags bij de thee gegeten,[...]
Bron: dulcefreska.blogspot.nlMijn favoriete cakjes brengen bij mij jeugdherinneringen naar boven. Als kleine meisje kreeg ik altijd Sobaos (van de supermakt) van mijn tante als ik bij haar[...]
Bron: dulcefreska.blogspot.nlHier is een geweldig recept voor banketbakkersroom of crème pâtissière, dat kan worden gebruikt met soezendeeg voor soesjes, in fruittaarten, in trifles en[...]
Bron: dulcefreska.blogspot.nlSfenj is een Marokkaans variant van de donuts die als ontbijt of als middag tussendoortje wordt gegeten.. In Marokko heb je op elke hoek van de straat wel een[...]
Bron: dulcefreska.blogspot.nlSNICKERS cake! Hmm smullen maar! Pinda en chocoladecake sluiten perfect aan op de karamel. Een heerlijke combinatie die je niet kunt weerstaan. Voor de[...]
Bron: dulcefreska.blogspot.nl