Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Ingrediënten 1 pak wilde en witte rijst (250 g) 1 eetlepel olijfolie 2 teentjes knoflook (fijngehakt) 1 gele paprika (in reepjes) 1 zak peen julienne[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 700 gram schouderkarbonande gekruid met gyroskruiden of kant-en-klaar gekruid gyrosvlees 2 eetlepels olie 250 gram champignons 1 rode paprika[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 gram schouderkarbonande gekruid met gyroskruiden of kant-en-klaar gekruid gyrosvlees 2 eetlepels olie 250 gram champignons 1 rode paprika[...]
Bron: smulweb.nlAaah, de tijd van pompoenen uithollen, kastanjes rapen, druilende regen en kleurentapijten staat alweer voor de deur. Inderdaad, ik heb het over niets minder[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comHet weekend gingen we lekker fietsen . Op vrjdag zaten we bij Fort aan de klop op de camping en hier hadden ze een zomeravond bbq. Dit betekende dat je een[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlkaiserbrotchen (heerlijk knapperig) Een week die in het teken van kerst stond. Maandag aten we bij mijn ouders een heerlijke goulash met rijst. Dinsdag het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 4 grote vleestomaten 2 eetlepels pijnboompitten 2 eetlepels olie 1 rode ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 1 eetlepel tomatenpuree[...]
Bron: ah.nlWie niets doet met de schalen van kreeft, garnalen of krab, mist een heerlijke zelfgemaakte soep: de bisque. Het vlees van de schaaldieren kan als garnituur[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlCoq au Vin Coq au vin is een bekend Frans gerecht. Het bestaat uit een in stukjes gesneden haan (of kip) met in vieren gesneden kleine champignons, diverse[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlToen ik laatst in Engeland was kocht ik een potje Mincemeat . Dat had ik nooit gegeten en afgelopen week heb ik het voor het eerst gebruikt in mijn kleine[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDeze keer geen tijd gehad om het vleesmalen te fotograferen. Om het vlees fijn te malen heb ik een prachtige en oerdegelijke Tsjecho-Slowaakse vleesmolen, ooit[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlZelfgemaakte ragout is lekkerder Mijn moeder houdt van pasteitjes met ragout. Toen ik opgroeide was het een gerechtje wat regelmatig werd gegeten. Alleen vond[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDeze recepten kwamen hier in de afgelopen maanden al voorbij, maar ze waren allemaal bedoeld (en met liefde uitgezocht) voor de kerstparade. Hierbij volgt dus[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZelfgemaakte ragout is lekkerder Mijn moeder houdt van pasteitjes met ragout. Toen ik opgroeide was het een gerechtje wat regelmatig werd gegeten. Alleen vond[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMijn bescheiden suggestie vandaag: zet dit nou eens op je lijstje voor een etentje. Het is namelijk een heel fraai taartje, dat toch simpel is, maar apart[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen - 2 uien - 2 knoflooktenen - 1 rode paprika - 1 bakje champignons - 2 hamlappen - 1 eetlepel paprikapoeder mild - 1 theelepel paprikapoeder[...]
Bron: smulweb.nl