Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 41 recepten
Ingrediënten 150 g boter 500 g groene asperges 2 tl mosterd 5 el azijn 6 eieren 4 sneetjes boule beurre (brood) 100 g gerookte Schotse zalmfilet zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 kilo verse witte (of groene) asperges 125 gr gemalen hazelnoten 80 gr boter 40 gr bloem 225 ml hete groentenbouillon 225 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de soufflé: * 50 gram boter (+ extra voor invetten) * 50 gram bloem * 500 ml melk * 1 laurierblad * 1 steranijs * 3 kruidnagelen *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Voor de soufflé: 50 gram boter (+ extra voor invetten) 50 gram bloem 500 ml melk 1 laurierblad 1 steranijs 3 kruidnagelen 6 eieren,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 1 - 1½ kilo witte asperges - zout / peper - 10 - 12 plakken gekookte ham - 25 g boter - 20 g bloem - nootmuskaat - 125 ml slagroom - 1[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVoor 4 personen: 1 bussel (500 gr) asperges 8 plakken gerookte zalm takjes dille (geplukt met stengel) 2 eidooiers halve liter room 150 gr boter peper/zout[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 4 stukjes ossenhaas ( 4x100 gram ) 1 pompoen 1 bosje groene asperges 1 bos bospeen 2 plakjes roggebrood 1 zwarte truffel viooltjes ([...]
Bron: smulweb.nlAsperges: Ik kan er geen genoeg van krijgen. Het seizoen is nog niet afgelopen en deze heerlijkheden zijn nog steeds verkrijgbaar en smaken naar meer. Vele[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comMechelse asperges in combinatie met gerookte zalm, dat hadden we toch al gehad? Klopt. Ongeveer een jaar geleden blogde ik deze salade . Die is ondertussen[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGroenten op de BBQ Deze keer schrijf ik over het klaarmaken van vegetarische gerechten op de barbecue. De mogelijkheden daarin zijn, gelukkig, zowat[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAsperges in de oudheid Versailles, het paleis van de Zonnekoning De asperge groeit van nature in de Oost mediterrane landen (Israël, Libanon, Syrië, etc.). Een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZaterdagavond na ons dagje in de Efteling met de collega's van Peter ivm het 80-jarig bestaan van ONVZ (een stralende dag met als hoogtepunt het spetterend[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlWilde ik 4 maanden geleden, na 6 weken kamperen, absoluut nog niet naar huis. Werd ik zelfs al chagrijnig van de gedachte terug naar huis te moeten gaan. Nu[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlDikke luncht elke vrijdag tussen de middag met de jongste Sigi-telg. Haar oudere zus ging haar gedurende de lagere school periode voor; alleen hun keuzes van[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlInmiddels heb ik dit seizoen deze gemarineerde asperges al twee keer gegeten, maar het recept nog niet goed uitgeschreven. Dat moet nu toch wel gebeuren, want[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 2 kg witte asperges 160 g boter 6 aardappelen 12 eieren 20 ml balsamicoazijn 180 ml witte wijn 6 plakken achterham zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nl