Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Lekkere vismaaltijd van Chefkok Ottolenghi Ingrediënten: 2 el olijfolie 1 ui, gepeld en fijngehakt 2 grote wortels, geschild en in 1 cm dobbelstenen 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 450 g everzwijnvlees om te stoven, zonder vet en in stukken gesneden 2 uien 1 kaneelstokje 250 ml rode wijn 15 jeneverbessen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 125 g ricotta 2 stengels bleekselderij, fijngehakt 3 el fijngehakte peterselie flinke snuf cayennepeper 500 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 groene kardemompeulen 1 moesappel (goudrenet) van circa 225 g, geschild en in blokjes gesneden 125 g ontpitte, gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 1 rode ui, in dunne plakjes (85 g) - 3 stengels bleekselderij + het blad, in plakjes (220 g) - 8 grote bladeren snijbiet (of wilde spinazie),[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comZiti Al Forno Klein blikje tomatenpuree 400 ml passata 2 Uien, fijngesneden 1 Teentje knoflook, zeer fijn gesneden 2 Wortelen, in blokjes 1 Stengel[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlToen ik de foto en het recept van deze hartige taart op de blog van Caroline zag, wist ik het meteen. Deze zou ik bakken want we hebben toevallig snijbiet in[...]
Bron: creaymme.blogspot.comZiti Al Forno 400 gr. Tomaten uit blik, fijngesneden 40 gr. Tomatenpuree 2 Uien, fijngesneden 1 Teentje knoflook, fijngesneden 2 Wortels, in blokjes gesneden 1[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIngrediënten 8 stengels bleekselderij (biologisch) 200 g ricotta (of cottage cheese) 100 g belegen kaas ((biologisch), in kleine blokjes) 1 theelepel[...]
Bron: ah.nlWat doe je als je gasten krijgt van wie je niet weet wat ze lekker vinden? Italiaans eten. De kleinste van 8 at vrijwel alles, snoepte van de olijven en de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAls het tijd wordt voor een makkelijke maaltijd, en in de koelkast zijn weer schatten te vinden als een restjes aubergine, drie stukjes paprika, een net niet[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl'De lekkerste Siciliaanse snack, zowel als tussendoortje of als lunch, is voor ons een arancino, een gefrituurde risottobal. In Catania hebben de arancini de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVandaag voor de verandering maar weer eens een pastagerecht gemaakt. Dit keer een rotolo, gemaakt van verse lasagnevellen. Ik heb gekozen voor het merk[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDit is een van onze favoriete bijgerechtjes. Het zijn Italiaanse aubergine-ricotta rolletjes met een soffrito van ui, bleekselderij en winterwortel en een[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlvoor 4 personen * 4 grote aardappelen * voor de vulling: kleine blokjes verse groenten, bijvoorbeeld aubergine, courgette, paprika, wortel, bleekselder,[...]
Bron: smulweb.nlOndanks dat ik me heilig had voorgenomen om te minderen wat boeken betreft lukt het niet altijd even goed. Binnenkort wordt door vriend Bart trouwens wel een[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.com