Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Dit originele receptje komt uit de Allerhande van vorige maand. Een verrassend stampotje met verfijnde smaken. Wij aten hem met een rookworst en honingmosterd,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDe tijd van de courgettes en aubergines is weer aangebroken. Als je een groententuin hebt, zul je ze misschien al hebben. En ik had ze nog in mijn koelkast[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDit is zoo simpel, maar erg lekker! Je kunt de groenten in de oven bakken, maar ook op de barbecue zetten in een ovenschaaltje. Eigenlijk maakt het niet zoveel[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlMet een courgette kun je veel gerechten maken. De neutrale smaak laat zich makkelijk mengen in gerechten uit veel verschillende keukens. Je komt courgettes dan[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlJa! Met de eerste sneeuw van dit jaar was ik al helemaal in de stemming en ik griste mijn favoriete winter-kookboek van de plank, Winter In The Alps van[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlOp mijn werk in Haarlem heb ik mijn nieuwe vriendinnetje E. ontmoet, iemand die ik per toeval ontmoette in de koffiehoek. Ze houdt net als ik ook van koken en[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlNu de courgettes in overvloed zijn, kun je ze lekker verwerken in een hartige taart. Een hartige taart kan als zomerse maaltijd fungeren met wat sla erbij. Je[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlMijn collegaatje heeft een mega-moestuin waarin ze bijna elke dag wel moet werken om hem bij te houden (!). Soms tot haar ongenoegen. Vorige week kwam ze met[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDeze bijzondere spiraal-taart maakte ik vorige week. Hij ziet er anders uit dan normale taarten en hij is superlekker! Het filodeeg zorgt voor een heel krokant[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDips en tapenades zijn supergeschikt voor een picknick. Je kunt ze makkelijk in (wegwerp) bakjes vervoeren. Ze zijn lekker op een vers stokbroodje of[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlEind maart begon ik met mijn vierkante meter moestuin (zie oude blogpost ). Eerst kweekte ik zaadjes in mijn kweekkasje. Ik schilderde mijn vierkante meter[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlSchrik niet! Hier was hij al ready to eat ! Zelf ben ik er altijd bang van, vooral als hij nog zo 'compleet' is, met kop en al. Maar volgens de visboer komt[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlWat doe je als je een groentela vol met courgettes hebt liggen? Die vraag stelde ik mijzelf vorige week. Ik was weer eens te enthousiast geweest op de markt.[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlHeb jij wel eens polenta gegeten? Ik niet. Polenta kwam ik vaak tegen in mijn kookboeken, maar had ik nooit gegeten. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlVroeger had ik een mini-groententuintje waar ik radijsjes , wortels en sla 'verbouwde'. Ik vond het fascinerend hoe de kleine zaadjes uit de zakjes die ik had[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlPas geleden kwam het health-Marokkaans - geinspireerde kookboek Van Tajine Tot Havermout van Jamila Winwood uit. Het boek gaat over healthy recepten met een[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl