Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 450 g magere lamsbout, zonder vet en in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 g mosselen 150 ml witte wijn 4 eetlepels olijfolie 150 g kipfilet 12 kleine garnalen, zonder staart Zout Cayennepeper 2 sjalotten 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de paprikaboter: 250 g hoeveboter 2 rode paprika`s 1 gele paprika 1 sjalot 1/2 rode chilipeper (naar smaak) 1/2 teentje look 1/2 citroen[...]
Bron: smulweb.nlDoperwten soep met de Versapers gemaakt. Mooie zijde zachte soep en veel eenvoudiger dan de erwten door een zeef wrijven. Ingrediënten voor een 1 liter soep:[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlHonger maakt rauwe bonen zoet, maar beetgaar in een salade zijn ze pas ècht lekker. Dit was voor ons hèt bijgerecht van de afgelopen zomer. Een beetje variëren[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIk ben dol op geitenkaas, vooral de meer gerijpte en dus drogere geitenkaas vind ik super lekker. Ik koop ze meestal in het 'Mekka van de kaas' in Gent, daar[...]
Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.beIngrediënten 400 g kipfilet (in repen van 2 cm breed) 2 tl kerriepoeder 200 ml karnemelk 200 g sperziebonen (schoongemaakt) 1 pak extra fijne tuinerwten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g witte asperges 2 sjalotten 5 el extra vierge olijfolie 200 g verse doperwten 1 citroen (schoongeboend) 250 g ricotta (op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg verse doperwten ((400 g), gedopt) 25 g boter 1 sjalot (gesnipperd) 2 tl gedroogde dragon 1½ el grove mosterd 3 el geslagen room[...]
Bron: ah.nlNou heb ik toch drie-en-een-half jaar in Gent gewoond (met veel, héél veel plezier) en volgens mij heb ik er in die tijd echt geen Waterzooi gegeten. De[...]
Bron: mangerie.blogspot.comMaart is in de groenten en fruit kalender een van de karigste maanden als het aankomt op aanbod. Dat lijkt gek, omdat juist in maart de wereld weer een beetje[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlHet is aspergetijd, tijdens de vakantie in Oostenrijk heb ik een kookboekje gevonden met diverse inspirerende 'spargelrecepte'. Het witte aspergeseizoen is[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlLaatst was ik sinds langere tijd weer's in een Marokkaanse winkel. Ik vind het altijd weer een feest om te zien hoe groenten en fruit mooi uitgestald worden,[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHet ziet er best chique uit, is heel eenvoudig te maken en alle ingrediënten zijn van Lidl. Ingrediënten (voor 4 personen) 4 kwartels 2 dl wildfond 600 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit was een erg goede combinatie. De stamppot met bloemkool werd goed op smaak gebracht met kerrie, gebakken ui, knoflook en een scheut kokosmelk. Erop kwam[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl