Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 6 2 pond ossenstaart 85 gr reuzel of boter 4 selderij stengels 2 grote wortelen 2 grote uien 4 knoflookteentjes, gehakt 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlZiehier het hoofdgerecht van het 3-gangenmenu van de kookles die ik won dankzij Spar. Voor wie het voorgerecht gemist heeft, klik hier . In tegenstelling tot[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlReprise van heerlijk stoofvlees! Sommige recepten die Irene kookt plaatst, zijn heel succesvol en worden duizenden keren bekeken (zoals kipragout ruim 8.000[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEnige tijd geleden zat ik op een verjaardag en het ging over aardappels koken. Op een gegeven moment zei ik: wij eten niet zo veel aardappelen. Om mij heen[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappels (schoongeboend) 1 blik artisjokbodems ((185 g), uitgelekt) 1 ei (gesplitst (eiwit wordt niet gebruikt)) 125 g[...]
Bron: ah.nlVandaag is het de derde adventszondag. Nog anderhalve week, dan is het zover. Wij zijn thuis vooral druk met bakken, vandaag is het Schnitzbrot aan de beurt,[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlOke, het is natuurlijk niets bijzonders om naar Xenos te gaan, maar ik was er al een tijdje niet geweest en ik verbaasde mij over het assortiment aan etenswaar[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIk wilde iets met groene asperges maken en kwam dit recept tegen op de website van AH. Ik gebruikte er kant en klare gnocchi voor. Een tijdje geleden maakte ik[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlGnocchi di patata zijn een soort balletjes gemaakt van aardappel en meel. Een Italiaanse pastasoort. Daarvoor moeten de aardappelen eerst worden gekookt en[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlToen ik hoorde dat het nieuwe boek van George Calombaris "GREEK" uitkwam, was ik enthousiast. Ten eerste omdat de Griekse keuken heerlijk is én omdat ik groot[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comVorige week vertelde ik in dit blogje dat ik het soms best lastig vind om een dreumes aan de eettafel te hebben. Sam heeft niet altijd even goed gegeten en[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comOktober in blogland… Beautybloggers maken Halloweenlooks met oranje en mosgroen, fashionbloggers showen fashionable outfits die je op 31 oktober kan[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beEen tomatenrisotto heb ik al eerder gedeeld, maar deze is weer helemaal anders en nog lekkerder. Dit keer heb ik geen verse tomaten gebruikt, maar een eetlepel[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gram aardappel-gnocchi 2 uien 2 teentjes knoflook 1 rode peper Olijfolie, om in te bakken 1 el paprikapoeder 125 gram spekblokjes 400 gram[...]
Bron: smulweb.nl