Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten 4 kippenbouten grof zeezout versgemalen zwarte peper 3 eetlepels olie 1 kg aardappels met rode schil (zak a 1 1/2 kg) 4 rode uien 1 net[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 g kalkoenvlees van de dij of gehakt van uitgebeende kippenbout 2-5 e koffiemelk of slagroom 1/2 t peper 1 sjalot, fijn 2 e paneermeel 1 t[...]
Bron: smulweb.nlDe coq au vin die ik laatst bij vrienden at, was zo lekker dat ik een week later besloot het nogmaals te eten. Nu zijn er zoveel recepten dat ik haast door de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen Ingrediënten 2½ liter kippenbouillon 2 kipfilets 2 kippenbouten 1 eetlepel plantaardige olie 1 teentje knoflook, fijngehakt 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g kalkoenvlees van de dij of gehakt van uitgebeende kippenbout 2-5 e koffiemelk of slagroom 1/2 t peper 1 sjalot, fijn 2 e paneermeel 1 t[...]
Bron: smulweb.nlHet duurt even maar dat heb je ook wat, een lekker stoofgerecht! Aangezien ik net een braadpan van sinterklaas heb gekregen (bedankt Sinterklaas!) was ik[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlIngrediënten 3 sjalotjes 1 teentje knoflook 2 stengels bleekselderij 4 maïskippenbouten zout en peper 35 g boter ½ fles droge witte wijn 1[...]
Bron: ah.nlHet kookboek Captain's Dinner neemt je mee naar cruiseschip de SS Rotterdam, terug in de tijd naar de jaren '50 tot '70. Je krijgt een kijkje in de keuken,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDit is echt een basisrecept voor zo’n geurig, verwarmend (want appelstroop en kaneel…) stoofpannetje met varkensvlees of kip. Op de foto heb ik het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet kookboek Blauw is vernoemd naar het gelijknamige restaurant in Utrecht en Amsterdam en geschreven en samengesteld door Meta van den Boomen: ze ging er in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlUit het kookboek Blauw: "Een terugkerende favoriet is geroosterde kip, oftewel ayam bakar. Een algemene benaming voor een gerecht dat in Indonesië in talloze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl4 kippenbouten 2 l water tijm, laurier 3 kruidnagels 5 korianderkorrels een bussel peterselie 1 prei, 2 takjes selder peper en zout 2 wortelen 2 raapjes (of[...]
Bron: smulweb.nlKippendij (kippenbout) Ui Rode wijn Knoflook Wortel Champigons Sjalotje of lenteuitje Druif Boter Maizena Rode wijnazijn Peper en zout Tijm en laurier[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 kippenbouten (+/- 2200 gram),3 teentjes knoflook,lamskruiden,sojasaus,ambal badjak, 2 uien of 3 sjalotjes,peper , bouillon blokjes,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kippenbouten (of kipfilets) 30 gr boter 2 el olijfolie 6 sjalotjes (gehalveerd in de lengte) 250 gr (kastanje)champignons (gehalveerd of in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 1 sjalot, in dunne plakjes gesneden * 6 grote knoflooktenen, in plakjes gesneden * stuk gember van 3 cm, geschild en in dunne plakjes[...]
Bron: smulweb.nl