Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 62 recepten
voor 4 personen Rauwe tonijn Olijfolie Peterselie Koriander Kappertjes Cornichons (kleine augurken) Peper Zout Avocado Citroensap Groene en rode krulsla[...]
Bron: smulweb.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeb je ook wel eens zo’n weekenddag waarop je na een luie ochtend met je krantje en thee (of koffie) pas rond 12 uur aan ontbijt denkt, waardoor je er[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlJe kerstmenu heeft natuurlijk ook een appetizer of tussengerecht nodig! 8 personen Bereidingstijd: 3 uur Ingrediënten: 1 ½ kg kippenbotten karkas (en/of[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlVoor wie niet verschrikkelijk lang vantevoren plant en/of soepel met zijn of haar planning om gaat: ter inspiratie mijn kerstdiner 2011 @ De Avonden! Borrel[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlGisteravond gingen we vieren dat Peter zijn proeftijd voorbij is bij zijn nieuwe baan! En wel bij Mario Uva, de gepassioneerde Italiaan die 50 jaar geleden in[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlRottolini di bresaola Dit recept heb ik uit de NRC van 2004 geknipt. Ik wist toen nog niet was bresaola was, want ik heb er de aantekening bijgemaakt: '[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZoals mede-oprichter Quirijn Bolle zegt: "Tegenwoordig gaan er meer mensen dood aan de gevolgen van overvoeding dan aan die van ondervoeding. Het is hoog tijd[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten 1 pot wildfond (380 ml) 25 g mihoen (pak a 250 g) 2 takjes selderij (fijngeknipt) 1 eetlepel citroensap 2 theelepels truffelolie (flesje a[...]
Bron: ah.nlDe ingang van winkel Persepolis [spreek uit: pèr-SEH-pô-liss ] op Kanaalstraat 82 (te Utrecht) is weinig opvallend in de veelheid aan uitgestalde groenten en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn huize Eetplezier is men met enige regelmaat in de olie te vinden. Dat komt omdat er zoveel van in huis is. Op basis van amandelen, van walnoten, van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 4 duivenfilets 50 gram pistachenoten ongepeld 1 grote kweepeer 1 steranijs 1 blaadje laurier 3 peperkorrels 10 g donkere bruine suiker 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 2 gestoomde makrelen 2 eetlepels Griekse yoghurt 2 eetlepels fijn gesneden bieslook Fijn gesneden appeltje Fijn gesneden rode ui Iets[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 8 sint jacobs vruchten (coquilles) paar druppels truffelolie 250ml room bosje bieslook naar smaak peper en zout 1 dessertlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 sjalotjes, in dunne schijfjes 1 knoflookteentje, geperst 1 tl korianderzaad, geplet 1 laurierblaadje 200 ml groentebouillon[...]
Bron: allrecipes.nlAlweer bijna weekend… en hoe je weekend beter te beginnen dan met een lekker gefrituurd hapje bij een lekkere borrel?? Gefrituurde mozzarella balletjes[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl