Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 47 recepten
Ingrediënten Porties : 16 2 rundvlees soepbotten 2 eetl zout 5 stengels bleekselderij, gehalveerd 1 ui, in vieren 1/2 theel gemalen zwarte peper 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 ui 2 wortelen 500 g mager rundergehakt 3 dl runderbouillon (van blokje) 1-2 eetl. worcestersaus laurierblaadje of bouquet[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 (2 kg) hele kip, in stukken gesneden 3 teentjes knoflook, gehakt 2 uien, gesnipperd 1 bouquet garni zout en peper naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Voor de garnalen 1 liter water 500 gr garnalen, gepeld 1 bouquet garni 1 wortel, in plakjes 1 gesnipperde ui zout en peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels boter, verdeeld 1 hele scharrelkip, in stukken gesneden 7 sjalotten, gehakt 20 kleine uien (zilveruitjes), geschild[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 bouquet garni kokend water zoveel als nodig is 1 eetlepel crème fraîche 250 gr rauwe ganzenlever 250 gr linzen 500 ml melk 6[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 pond wild zwijn stoofvlees 2 uien 4 tenen knoflook zout en peper bouquet garni van thijm/rozemarijn/selderij/peterselie en salie) 4[...]
Bron: smulweb.nlVroeger werden linzen en andere peulvruchten geassocieerd met geiten-wollen-sokken-figuren, die vegetarische en tegelijkertijd duffe gerechten aten. Vandaag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVandaag was het pre-cooking X-masday in huize Eetplezier. De Italiaanse kerstcake (Certosino) op het blog van Caroline maakte zo’n indruk op me, dat ik[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com't zijn vaak de kleine dingen die 't hem doen. Da's in het dagelijks leven zo en da's in de keuken niet anders. Zo zijn het op dit bord de stukjes taco en de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZondag vandaag en dan mag het wat meer zijn dan patatten, groenten en vlees of vis. Meer zoals mooier, feestelijker, maar daarom niet meer werk of meer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beElf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beToen ik mijn kinderen vroeg welk recept er als eerste geplaatst zou moeten worden op mijn blog, riep mijn dochter meteen: 'Coq au Vin' . Volgens Wikipedia is[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlSoms is iets zo ontzettend lekker, dat je ’t gewoon moet delen. Ook al zit er verder geen bijzonder verhaal omheen, geen reis, geen gebeurtenis, alleen[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlVroeger werden linzen en andere peulvruchten geassocieerd met geiten-wollen-sokken-figuren, die vegetarische en tegelijkertijd duffe gerechten aten. Vandaag de[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com