Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 g mager ontbeend lamsvlees (bijv. lamsbout), vetrandjes verwijderd en in blokjes van 2 cm 2½ eetl. bloem 2½ eetl.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels boter, verdeeld 1 hele scharrelkip, in stukken gesneden 7 sjalotten, gehakt 20 kleine uien (zilveruitjes), geschild[...]
Bron: allrecipes.nlVroeger werden linzen en andere peulvruchten geassocieerd met geiten-wollen-sokken-figuren, die vegetarische en tegelijkertijd duffe gerechten aten. Vandaag[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen GEMARINEERDE MOSSELEN voor 4 personen Ingrediënt: 1.75kg/4lb mosselen 1 teentje knoflook, fijngehakt 2 sjalotjes, fijngesneden 15g /[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen GEMARINEERDE MOSSELEN voor 4 personen Ingrediënt: 1.75kg/4lb mosselen 1 teentje knoflook, fijngehakt 2 sjalotjes, fijngesneden 15g /[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 140 g zwoerd 500 g gedroogde witte bonen(12 uur weken in drie keer het volume water) 1 stengel bleekselderij 1 winterpeen 1 sjalot 8 teentjes[...]
Bron: smulweb.nl't zijn vaak de kleine dingen die 't hem doen. Da's in het dagelijks leven zo en da's in de keuken niet anders. Zo zijn het op dit bord de stukjes taco en de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZondag vandaag en dan mag het wat meer zijn dan patatten, groenten en vlees of vis. Meer zoals mooier, feestelijker, maar daarom niet meer werk of meer[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beElf jaar reeds volg ik kookles. "Leer je dan nog iets bij?" vraagt men mij wel eens. Dat hangt er natuurlijk een beetje van af, soms wel, soms niet. Maar bij[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEerlijk is eerlijk. Ik ben niet zo'n fan van eend. Ook niet van duif of kwartel trouwens. Maar dit bord heb ik leeggegeten, met veel smaak, tot de allerlaatste[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beToen ik mijn kinderen vroeg welk recept er als eerste geplaatst zou moeten worden op mijn blog, riep mijn dochter meteen: 'Coq au Vin' . Volgens Wikipedia is[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlVroeger werden linzen en andere peulvruchten geassocieerd met geiten-wollen-sokken-figuren, die vegetarische en tegelijkertijd duffe gerechten aten. Vandaag de[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comMoet je koken voor een groot gezelschap en/of heb je maar weinig tijd (moet je, zoals ik, werken op kerstavond of oudejaarsavond...), dan is dit gerecht dé[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beToen ik mijn kinderen vroeg welk recept er als eerste geplaatst zou moeten worden op mijn blog, riep mijn dochter meteen: 'Coq au Vin' . Volgens Wikipedia is[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlOndanks dat ik onlangs de Italianen nog uitriep tot de meesters van het kalfsvlees, is dit toch een heel Frans gerecht, een van de grote klassiekers zelfs. Je[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nl