Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
voor 4 personen 500 ml cocosmelk uit toko, liefst uit het groene pakje. 500 ml water Vissaus 1 Stengel Sereh (citroengras) 6 kaffa limes (citroenblad) 10[...]
Bron: smulweb.nlMet de eerste warme dagen van het jaar leek een grote grillende menigte bezit te nemen van ons land. De geuren van gegrild of verbrand vlees belaagden mijn[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlGisteravond gemaakt vol passie en de heerlijkste exotische geuren vulden onze huiskamer. Geluk!! Vanavond is de rendang nog lekkerder want de smaken hebben nu[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlEen van mijn lievelingsgerechten is toch wel deze tom ka kai soep, een kokos-kippensoep. Man, man, man die smaken, wat een explosie... Alles lijkt op een[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlAjam Bali Dit gerecht is heel geschikt om langzaam in de oven (of in de slowcooker) te garen. Gebruik een pan die ovenbestendig is of doe het gerecht over in[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frDit stoofpotje maakten we eerder met kip ( ajam bali) , maar deze versie met rundvlees is ook favoriet. De combinatie santen en zoete ketjap geeft een[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frGisteravond gemaakt vol passie en de heerlijkste exotische geuren vulden onze huiskamer. Geluk!! Vanavond is de rendang nog lekkerder want de smaken hebben nu[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlDit was bedoeld als lichte maaltijd, maar wanneer drie kinderen eensgezind hun kont tegen de krib gooien en het weigeren te eten, zit je met z’n tweeën[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 350 g (ca. 40 stuks) rauwe, gepelde garnalen (eventueel diepvries, ontdooid) 1 eetl. oosterse sesamolie 1½ eetl. donkere[...]
Bron: allrecipes.nl