Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 4 personen De vis 800 gr kabeljauwfilets, schelvis of koolvis mag ook 1 kopje bloem 3 eieren 2 kopjes paneermeel 2 el halfvolle melk ¾ t zeezout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Vis: 250 gram kabeljauwfilet in stukken peper, zout, bloem olie om te bakken Saus: 50 gram suiker 1 eetlepel water ½ dl witte azijn[...]
Bron: smulweb.nlEind vorig jaar organiseerde Elle Eten een Food Styling Contest. Onderdeel was een receptenwedstrijd met het thema: de Rotterdamse multiculturele samenleving.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVers uit dè Polder, die destijds nog nagenoeg Surinamerloos was, kwam Dikke via een in Amsterdam geboren en getogen vriend terecht bij het Surinaams-Chinese[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 2 schaaltjes kabeljauwfilet (a ca. 250 g) zout en peper 1 bakje cherrytomaatjes (250 g) 2 eetlepels kappertjes (potje a 100 g) ½ zakje[...]
Bron: ah.nlNu het zonnetje stilletjes aan, de temperatuur doet stijgen en de terrasjes zomerklaar zijn, gaan we met z'n allen naar buiten! Als het van Delhaize afhangt,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beVorige week volgde ik 10 weken paleo en 10 kilo afgevallen! Op Instagram en Facebook deelde ik dit al en kreeg er leuke reactie's op. Dank jullie wel! Sinds we[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIk heb besloten dat ik een haat-liefdeverhouding heb met zoete aardappelfrietjes. Ik vind ze lekkerder dan gewone frietjes (als de slechte Belg die ik ben),[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beSkrei is maar een korte tijd verkrijgbaar, zo rondom Valentijnsdag. Daarom wordt ze ook wel de liefdesvis genoemd. Ze wordt in de schone wateren van de Lofoten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen De wangetjes van de kabeljauw worden inmiddels hoog gewaardeerd en zullen waarschijnlijk nooit meer als lekkerbekjes bij de vishandelaar over[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g filets van zeeduivel, kabeljauw of schelvis, in dobbelstenen van 4 cm gesneden zout naar smaak 4 tl citroensap 55 g panir, geraspt 2 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De wangetjes van de kabeljauw worden inmiddels hoog gewaardeerd en zullen waarschijnlijk nooit meer als lekkerbekjes bij de vishandelaar over[...]
Bron: smulweb.nl