Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Mijn hapjes zijn vaak een combi van zoet en hartig. Dat is me eigenlijk nog maar net opgevallen, toen ik eens mijn lijst met hapjes overliep. Zoet met kaas[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen paar weken geleden maakte ik de erwtensoep met een torentje van garnaal en gerookte forel , een recept uit de Libelle, maar eigenlijk afkomstig uit het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIn tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, gaat het hier NIET om een dessertje, maar wel om een aperitiefhapje. Met vanille? Jawel, meer nog met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen verfijnde pasta, heel veel lekkerder dan van tevoren verwacht. Dus zit ik opeens toch achter mijn computer het recept in te tikken. En over het gerecht na[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen zeer verfijnd aardappelgerecht, mijn moeder prepareerde het vroeger op feestdagen of bij speciale gelegenheden. Aan de smaak van destijds heb ik nog steeds[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlGroene asperges , ik heb me er nog nooit aan gewaagd. Ooit, in een ver verleden, heb ik eens witte asperges klaargemaakt, maar het was me iets te veel gedoe om[...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nlDe tijd vliegt voorbij. We zitten alweer in ons derde tijdelijke onderkomen! Zo richting de eindstreep wordt er steeds meer van onszelf verwacht (schilderen)[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlGisteren was ik in een mum van tijd terug bij mijn eerste oventje. Al lezend in een kerstblad van de supermarkt kwam ik er net zo een tegen. Het heet nu een[...]
Bron: uitdetuinindekeuken.blogspot.nlEen poosje geleden kwam ik op Pinterest een afbeelding tegen van een Smörgåstårta. Het zag er aantrekkelijk uit, dus 'pinde' ik het plaatje op mijn bord met[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIedere hobby kost tijd (en geld). Het voordeel van koken als hobby is dat er dagelijks gekookt moet worden. Op die manier is het redelijk snel in te passen.[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten voor 2 personen 2 forellen (schoongemaakt door de visboer) Olijfolie 2 tenen knoflook, in stukjes 1 citroen in plakjes 4 takjes tijm 2 takjes[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comIngrediënten: 250 g gerookte forel of paling 4 preien 4 takjes verse tijm 4 el olijfolie 4 el balsamico azijn (liefst zonder karamel) fleur de sel en peper van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMaki Sushi Ik had geen idee wat ik me bij sushi voor moest stellen toen ik ervan hoorde kouwe kleffe rijst leek me al helemaal niks en dan ging er nog azijn[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlGevulde Eieren of Devil`s Eggs Zo worden ze genoemd o.a. in Amerika en Engeland En er worden ware juweeltjes van gemaakt De vulling in een spuitzak en mooie[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlEen van mijn heimelijke genoegens is een restje koud vlees of koude vis op brood. En als daar dan nog zure mayo bij komt.... dat kan niet meer stuk! Ik kan ook[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl