Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 103 recepten
Ingrediënten 300 g pandanrijst (pak 400 g) 2 el olie 1 kipfilet ((ca. 190 g) in reepjes) 2 uien (in halve ringen) 1 Chinese kool (in smalle repen) 1 rode[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 150 gr ongekookte rijst, korte korrel 3 eetlepels rijstazijn 3 eetlepels ruwe rietsuiker 1 1/2 theelepel zout 4 algenbladen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 stengels bleekselderij, totaal circa 125 g ½ komkommer, circa 125 g 1 kleine ananas, circa 350 g Dip van krab 1 blikje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 125 gr ongekookte witte rijst (lange korrel) 320 ml water 3 eetlepels plantaardige olie 2 middelgrote uien, in stukjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 24 grote pastaschelpen 110 gram rundergehakt olie of boter om in te vetten 390 gram geraspte mozzarella (of jonge kaas), apart[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 pofaardappelen 100 gr wit krabvlees 1 eetlepel crème fraîche 1 theelepel grove mosterd een handvol verse peterselie,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 4 sushi rollen 1/2 komkommer 4 eetlepels mayonaise 90 gr surimi (imitatie krab), fijn gesneden 4 velletjes nori (gedroogd[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen Voor de sushirijst: 300 g sushirijst 1 tl zout 5 el rijstazijn 3 el suiker 2 el mirin (rijstwijn) Voor de sushi: 150 g bladspinazie, ontdooid[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 125 g sushi rijst 165 g water 50 ml sushi azijn 4 nori vellen 1 avocado 150 g krabsalade (krab of surimi aan gemaakt met 2 el mayonaise en 1[...]
Bron: smulweb.nlUmami is, jawel, de vijfde smaak naast bitter, zuur, zout en zoet. De smaak is niet eenvoudig uit te leggen, het is de smaak van eiwitten. Maar waar smaken[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comMijn vaste leverancier voor de heerlijkste visjes is gevestigd in Yerseke. Vishandel Van As Zeeland is gelegen aan de Korringaweg 33 en verkoopt niet alleen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk geef toe: het is al weer even geleden, maar ik wil jullie graag - in de herhaling - nog een keer laten meegenieten van onze lunch bij De Librije in Zwolle.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIk geef toe: het is al weer even geleden, maar ik wil u graag toch nog even laten meegenieten van onze lunch bij De Librije in Zwolle. Het werd niet alleen[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHaarlemse Halletjes, gebakken sinds 1693, zijn koekjes met een rijke historie. Ze waren zo lekker, dat ze zelfs internationale faam veroverden. In korte tijd[...]
Bron: mangerie.blogspot.comGoede vrienden zijn goud waard, vooral die van het soort die mij meenemen naar gerenommeerde restaurants (met de dit keer niet-waargemaakte belofte van[...]
Bron: mangerie.blogspot.comAnno 2003 komt van Gordon Ramsay's hand "Geheimen van een meesterchef" (originele titel "Secrets"), zijn vijfde kookboek. Het boek meet 21,5x27cm en wordt[...]
Bron: mangerie.blogspot.com